Fransız mallarını boykot edilmesiyle ilgili başlık kilitlenmiş biz daha burda boykot edemiyoruz fransa boykotuda fos çıktı
Bir de sanırım (otomatik yapılıyor) re.nault yazınca otomatik olarak !!! FRANSIZ BOYKOTU !!! çıkması daha çok ilgi çekmiyor mu, bunun yerine ... gibi yapılabilirdi, tabii takdir yönetimde?
ben yanlış anladım galiba ama forumun fransız mallarını markalarını burda boykot etmesinden bahsetmicektim ülke olarak fransız mallarını boykot ediyozmu onu kurcalıyordum ...
Pardon Bende Yanlış Anlamışım Bizim Forumda Fransız Ürünleri Çıkmıyor , O Konudada Kesin Kavga Çıkmıştır Ondan Kilitlenmiştir Düzenleyen : Ersin Cerrah
<strong style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 14px; text-align: left; ">İşte kullandığımız Fransız markaları [/b] Düzenleyen : ercan41
!!! FRANSIZ BOYKOTU !!!, !!! FRANSIZ BOYKOTU !!! , !!! FRANSIZ BOYKOTU !!!, !!! FRANSIZ BOYKOTU !!!, !!! FRANSIZ BOYKOTU !!!, !!! FRANSIZ BOYKOTU !!!, Tefal, Onduline, Lafarge, Weber, Club Med, Bic, Cartier, Danone, L’orêal, La Roche-Posay, Christian Dior, Lacoste, pierre cardin, Marie Claire, !!! FRANSIZ BOYKOTU !!! SA, Gima, Alcatel, TEB, Groupama, allegra, Daniel Hechter. Düzenleyen : sportmen
işde ben şu fransız boykotu yazısını bundan sevmiyorum merak ettim şimdi şu yukardaki marka ne imiş bilelim almayalım.. şu forumdaki fransız boykotu yazısı kimse kusura bakmasın ama boykot değil fransızlara destekden öteye gitmiyor... geçende bir arkadaş şu benzinlikde fransızlarınmış artık ordan benzin almam demiş çok merak ettim hangi benzinlik diye ama markanın isminin geçdiği yerde fransız boykotu yazıyor bilelimki gitmeyelim almayalım o benzinlikden.. fransız boykotu yapılıcaksa ürünün adı yanında (fransız ürünüdür boykot ediyoruz) yada (Fransız ürünüdür destek için kullanmayın) gibi bir uyarı olsa şahane olucak boykotta gerçekden işe yarıycak insanlar hangi marka fransız malı bilicekler .. ürünü göremiyoruzki nedir kocaman fransız boykotu yazıyor.. ismini adını göremediğim ürünü ben nasıl boykot edipde almıycam.. yanlışsam yanlış deyin bana bilmiyorum bana garip geliyor... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif