arkadaşlar bir sorum olacak forumumuzda kırıkkaleli varsa kırıkkalede yol durumu ile ilgili bi sorum olacakda bi zahmet kırıkkaleli arkadaşım varsa ilgilenebilir mi ?
Şimdi Ankara-Elmadağ-Kırıkkale arası tipi,buz kesin vardır... Yahşihan eminim buz gibidir... Esiyordur dağ tarafından
evet tamda üstüne bastınız bende yolla ilgili bi soru soracaktım. şimdi hiç ankara içine girmek istemiyorum kulu makastan içeri girip keskine geçicem keskine kadar olan yolu iyi biliyorum. ancak keskinden kırıkkaleye geçmeden sapak var keskinden bi tane ( haritada gördüm ) deliceye çıkıyor. işte bu yolu sormak istiyorum. yani keskinden deliceye geçilen yolu tabi kırıkkaleye uğramıyoruz. bi 50 km lik yol. acaba bu yol nasıldır asfalt bi yol mu yoksa toprak köy yolu mu. veya asfalt yol ise araba vurulacak bi yol mu riski var mıdır kar tipi yağmur çamur falan filan.
şu zamanlarda ankara - kırıkkale - keskin yolunda kar ve buzlanma vardır aman dikkat yahşihan ışıklarının orası cok buz tutuyor şimdi nasıl bilemem 3:RpS_lol: askerlikten biliyorum 14 ay yahşihandaydım 2 kışınıda gördüm