Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

forumumuzda kırıkkaleli var mı ?

'Sohbet' forumunda emin_yasin tarafından 9 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. emin_yasin

emin_yasin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    emin yasin yıldız
    arkadaşlar bir sorum olacak forumumuzda kırıkkaleli varsa kırıkkalede yol durumu ile ilgili bi sorum olacakda bi zahmet kırıkkaleli arkadaşım varsa ilgilenebilir mi ?

2. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Şimdi Ankara-Elmadağ-Kırıkkale arası tipi,buz kesin vardır... Yahşihan eminim buz gibidir... Esiyordur dağ tarafından :)

3. emin_yasin

emin_yasin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    emin yasin yıldız
    evet tamda üstüne bastınız bende yolla ilgili bi soru soracaktım. şimdi hiç ankara içine girmek istemiyorum kulu makastan içeri girip keskine geçicem keskine kadar olan yolu iyi biliyorum.
    ancak keskinden kırıkkaleye geçmeden sapak var keskinden bi tane ( haritada gördüm ) deliceye çıkıyor.
    işte bu yolu sormak istiyorum. yani keskinden deliceye geçilen yolu tabi kırıkkaleye uğramıyoruz. bi 50 km lik yol.
    acaba bu yol nasıldır asfalt bi yol mu yoksa toprak köy yolu mu. veya asfalt yol ise araba vurulacak bi yol mu riski var mıdır kar tipi yağmur çamur falan filan.

4. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    şu zamanlarda ankara - kırıkkale - keskin yolunda kar ve buzlanma vardır aman dikkat yahşihan ışıklarının orası cok buz tutuyor şimdi nasıl bilemem 3:RpS_lol: askerlikten biliyorum 14 ay yahşihandaydım 2 kışınıda gördüm

Bu Sayfayı Paylaş