Ersinim nedense senin yayınladığın bu tarz şeyleri ben hiç göremiyorum ne hikmetse. Firefox ve Chrome tarayıcılarındanda bakıyorum, benim Pc'demi sorun vardır nedir ?
Modemde Sorun Var Aynısını Bende Yaşıyordum Eski Modemim Bu Resimlerin Bulundugu Siteyi Açmıyor. Site Adresi www.netcarshow.com Burası Açılmazsa Resimlerde Açılmaz.
Evet verdiğin link bende açılmıyor. Dikkatimi çekti sen ne zaman birşey yayınlasan bende görünmüyor. İmageshack sitesini kullansan aslında her açıdan daha iyi, hem yüklediğin fotoğraflarda asla silinmez. Şu andada fotoğraf ve videoları foruma Firefox tarayıcımdan yükleymiyorum TAMAM şıkkını tıklayamıyorum Chrome'den halletmek zorunda kalıyorum. Ama farklı forumlarda böyle birşey olmuyor.
teyp dışında güzel araç beğendim ama umarım koltukları rahattır. geçenlerde arkadaşın connectinin arka koltuğunda biraz yolculuk ettim, kendi aracıma binince otomobile bindiğimi bariz hissettim.
Koçlar döşerler valla fiyatı nedir acaba... Ufak ticari felan şuan için hayal ama... Bi ara az kalsın alıyorduk.Babam allahtan para bulamadı.