İlk defa bir arabayı bu kadar sevdim tasarım olarak ve maddi gücüm yetecek düzeyde bir araba 19a falan temizini bulabilirim. Daha önce hiç Ford kullanmadım, Ford Fusion'a da hiç binmedim. 1.6 Benzin&Lpgli Ford Fusion almayı düşünüyordum, hala da aklımda çıkmadı. Neden herkes bu arabaya karşı. Muhakkak ki bir sebebi vardır? Ancak sakın Accent gibi olmasın bunada karşıydı herkes ama ben gayet memnunum severek biniyorum. Yok her yerinden ses gelir diyorlar. Yok parçası yok diyorlar. Yok şöyle yok böyle diyorlar. Bu araç hakkında olumlu olumsuz fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Arkadaşımda Dizeli Var Evet Heryerinden Ses Geliyor , Frenleme Yok , Konfor Yok , Performans Yok , 2.Eli Yok. Yedek Parça Hakkında Fikrim Yok. Ama Googleye Ford Fusion Yazınca Direk Yedek Parça Çıkıyor Bahsettigim Eski Kasa Dizel Ford Fusion Düzenleyen : Ersin Cerrah
ben olumsuz bir şey duymadım araç hakkında tek diyiceğim merakda ettiğim şey niye 19 bin tl ye ford fusion istiyorsunuz. 19 bin tl hiç kötü bir para değil çokda güzel araçlar alına bilinir.. misal direk aklıma gelen ilk üç araç opelde vectra hyundaide elantra honda civic ford focus v.b bunların hiç olmassa ikinci eli tüketici bir kesmi var.. doluda araçlar.. o fiyata dolu fiat punto albea yada megan clio symbol dizel falanda alırsınız hemde 2009 falan.. Düzenleyen : panzer
19 bin tl ye ford fusion varmıymış... ben zamanında aramıştım ama karşıma çıkmadı... (kriterlerim : 2007 model ve üzeri, maksimum 70.000 km civarlarında, boyasız)gerçi arabadan arabaya fark var. 19.000 tl ye de bulunur ama nasıl bişey olur bilemem
attkenan33 2007 üstü pahalıdır bulunmaz. Herkes aynı söylediğine göre bu araba alınmaz. Aklımdaki şıklara Volvo S40 1.8 veya 2.0, Corolla ve Civic de katıldı. Ancak şuan araçta memnunum Accent milenyum kasadan. Bir yıl binerim en az. Ben accenti almadan önce ford fusion alacaktım içimde uhte kaldı o yüzden sormak istedim. Acaba accent almadan önce alma diyenler gibi hikayeden mi eleştiriler diye düşünmüştüm. Öyle değilmiş. Düzenleyen : PoyrazEfe
abi corolla yı tek geçerim. bende peynir ekmek gibi piyasası olan efsane kasa corolla vardı. 98 model 1,6 GLi Special versiyonu. Fabrika çıkışı full+full araçtı, herşeyin üzerineabs ve hava yastığı bile vardı. Tam 5 yıl bindim. Böyle sağlam bir araç görmedim. yeri geldi traktörün gittiği yola sürdüm. şimdiki kullandığım arabadan onun tadını kesinlikle alamıyorum Sonraki corolla lar nasıl onu bilmiyorum. Kullanmak nasip olmadı. Düzenleyen : attkenan33
ikinci el sıkıntısnız yoksa o fiyata harika araçlarda var en basitinden volvo s40 alferomeo 156 modelli yeni seat ibiza 1.4 tdi dolu pug 406 en dolusunu full+full ünü alırsınız. aklıma gelenler bunlar o fiyata bunlarıda alırsınız.