ABD ' De o parayı verdikten sonra alamayacağın araba yokki Charger , Challenger bunlar orada Türkiyeye göre yok pahasına satılıyor .
Amerikada olmadığımıza göre, bu paraya amerikada şu var bu var demeye de gerek yok bence. Varsa bana ne faydası var? Gidip alabiliyormuyum sanki? Bu vergileri böyle yapıp da araba fiyatlarını şişirenler utansın diyorum.
Gerek var. Aynı paraya Mustang varken gidip Focus alırmısın? Hatta 2 bin dolar daha ucuz. Şimdi bana kimse vergi yakıt bakım falan demesin. O focus da tdci değil neticede. Benim dediğim şu, şartları Amerika'daki gibi düşünün. Neden focus'u seçeyim Mustang varken. Burada da vergi olmasa yakıt Amerika'daki fiyata verilse 100 milyara Mustang ya da 100 milyara Focus deseler heryerde olan arabanın modifiyelisini neden efsane araca tercih edeyim. Mantık dışı.
Özür dilerim. Yanlış anlamışım. Türkiye'deki Focus 3 ST ile, amerikadaki Mustang fiyatları karşılaştırılıyor sanmıştım. Tabiki pahalı olur diyordum. Ama anladım ki ikiside amerika fiyatlarıymış. Bu konuda haklısın. O paraya Mustang tercih etmek daha mantıklı. Bu iki aracın Türkiye fiyatlarında hangisi daha pahalı olurdu merak ettim.
bende focus alacak olsam bir önceki kasayı tercih ederdim. bu kasanın test sürüşünü de yaptım araç fena değil ama tipten kaybediyor.
Alman araçlar benim herzaman hoşuma gitmiştir. Özellikle iç tasarımları beyenimi toplamıştır herzaman. WV hariç Focus ilk çıktığı dönemde bayide bakmıştım ve yine özellikle iç tasarımı çok hoşuma gitmişti. Aslında İ30 da bana alman hissi veriyor ondan çok seviyorum. Dış tasarımına gelince çok iyi olduğunu söyleyemicem ama çokta feci değil bence...
Estağfurullah. O yüzden dedimya zaten. Burada Mustang'ler motordan dolayı ötv uçuk olduğundan fiyatları uçuk, yoksa pahalı bir araba değil Amerika'da Mustang Camaro herkesin sahip olabileceği ucuz araçlar. TR'de sıfır Focus ST 100 liranın üstünde olur heralde. Mustang de 150 civarına bulunabilir. Bizim memlekette ikisine binilmez focus tdci'a binilir.
Ford Amerikan ama Almanyada fabrikası oldugu için Alman oldugunu sananlar var .Almanyadaki fabrikasındanda ihraç var dışarıya buda Alman zannedilmesine etken.