Merhaba arkadaşlar, Fiestanın 1.4 dizel titanium ve trend modelleri hakkında genel olarak yorumlarınız nelerdir? Teşekürler.
i20 yi almadan önce Fiesta yı da görmeye gitmiştim... bundan önceki kasasına bindiğimde içeride dizayn gayet güzel ve hoştu... Modern sportif dinamik ve çok tatlı geliyordu... Ancaaakkk gel gelelim ki içerdeki ferahlık arka koltuklara oturduğunuz zaman bitiyor... Ortalama bir uzunluğa sahip bir insan dahi rahat edemez arka koltuklarında... Arka camları da küçük ve yüksek yapmaları ile birlikte insanın içi kararıyor... Fiesta 2 kişilik araçtır... Zaten asıl niyet 2 kişilik spor bir otomobilden 4 kişiye çevirme olduğunu içine bindiğinde anlıcaksın... Titanium X paket için bana tuzlu bi rakam söylediklerini hatırlıyorum. 1.4 dizelini bilmem ama 1.25 arkadaşımda var... Araba gitmediği gibi benzini de içiyor... Mecburen tüp taktırdı... Bagajın da da yer kalmadı... Her neyse lafı uzatmayalım... İlla 1.4 dizel alacaksan ki bence 90 PS yeni i20 ye göz atmanı tavsiye ederim... F/P olarak Fiesta dan 1 gömlek üstün ancak fiestanın piyasası daha fazla olsa gerek...
Benimde bu forumda tanistigim Tolga diye bir arkadasim var 2013 titanyum x st paket araci var 4 litre civari bi benzin yakiyor uzun yolda hiz sabitleyici ile sehir ici 6 7 litreyi gectigini gormedim donanim olarakta i20 ye gore cok cok dolu bir arac ama tek skintisi soylenildigi gibi ic mekan dar ama donanima kalirsa is her turlu fiesta HTC One cihazımdan gönderildi