Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı ne kadar yakar tavsiye edermisiniz. Bu aracı alıcam ama yeni kasa çıkacak sizce beklesem fiyatı düşer mi malum yeni kasa fiyatı aynı olmaz
Allah kaza bela vermesin ,onun dışında zarar etmezsiniz . Sürekli artıyor fiyatlar nasılsa. Bahsettiğiniz aracın eski modellerini kullanmıştım. Ford u hiç sevmiyorum o rakamlara ben onu bunu şunu alırım derim ama bu subjektif yorum. Objektif olan ise ; yıllardır B segmentinde Fiesta nin çok iyi yol tuttuğu söylenir. Tüp taktırmayin. Aman aman performans beklemeyin. Yakıt fena değil. (bu kısım çok monoton ) Aracın piyasası da gayet güzel. Etrafta çok çok fazla varlar. Araçtan beklentiniz bu şekilde ise tatmin eder diyorum hayırlı olsun ne karar verir iseniz
Sanmam, aynı motor ile gelirse 2-4bin arası artar, aldıktan sonra "keşke" demeyecekseniz, kronik sorunları halledilmiş eski kasayı tercih ederdim, tabi bunu kasanın komple değişeceğini varsayarak söylüyorum, sadece makyaj yapılacaksa böyle birşey olmaz ama yeni kasa yeni sorunlar.
yeni gelecek fiesta büyük olacak . b max çıkmayacakmış artık. bu nedenle b max büyüklüğüne yakın ölçülerde olacakmış. bayiden almıştım bu bilgileri aceleniz yoksa bekleyin derim. büyük ihtimalle yılın son çeyreğinde satışa çıkar. bu arada aynı zamanlarda yeni poloda çıkacak bilginiz olsun.
Fiesta düşünüyorum dostum. Beklesem yeni kasayı bide bunun fiyatı artarsa stok biterse bu fiyat üzerine çıkmam zor zaten. 15Bin fark olacağı söyleniyor eğer 10-15 bin fark olursa keşke demem zaten ama arkadaşın dediğide mantıklı sorunlar çıkabilir.
Sadece 30bin nakit var kalan 27yi 20ay 0 faiz yapacaklar onun için fiesta ya kaydım hyundai de böyle bir kampanya görmedim ama almadan bayiye uğricam tavsiye edermisiniz?
Trend paketler 2. Elde direkt filo araci muamelesi gorur. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Faizsiz kampanyalara inanıyormusunuz ? 30+27 olan araç fiyatını şöylede hesaplatın. Direk nakit son fiyat alın ve aldıgınız fiyattan elinizdeki nakit kısmını çıkartın ve o kalan kısma dışarıdan araç kredisi kullanın. Çıkacak sonuç yine 57 bin olacaktır. Klasik KOÇ aldatmacasıdır. Biz 2012 de ford kamyonet alırken sıfır faiz 20 aydı sanırım 34 bin dediler. Fakat direk nakit için 29 bin dediler. Bizimde 19 bin kadar nakit vardı. Kalanını dışarıdan kredi alırsak yine 34 ediyordu. Satış elemanına bu şekilde sorduğumda ise abi hiç faizsiz adam arabamı verir demişti. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katılıyorum. sadece Ford değil, her marka böyle. 0 araç satışlarında yapılan uygun faiz kampanyaları şaşırtmaclar olabiliyor. Dikkat edin detaylara. Kampanyalı kredi kullandırıp araç fiyatını şişirmekten tutun da kampanyalı kredilerde dosya masrafı....vs gibi ilave masrafları aşırı tutmaya kadar bir sürü kandırmaca var. Aracımı alırken, Hyundai kapmyasında kredi alırsam 0,85 faiz deniliyordu, ama araç fiyatı 4500 TL civarı artıyordu. Yok eğer “baz” faiz ile kredi çekersek bu sefer araç fiyatından 4500 TL indirim yapmışlar ancak faiz oranı 1,23 lere çıkmış bir de oldukça fahiş bir dosya masrafı çıkarmışlardı. Ayrıca istemememe rağmen hayat sigortası da zorunlu idi. Sektörün içinde olduğum için, kendi bankamdan dosya masrafsız ve hayat sigortasız 1,18 faiz ile ihitaç kredisi çekip, hem 4500 lük indirim almış, hem araç üzerine herhangi bir rehin koydurmamış hem de daha uygun bir kredi almıştım.
hiç bindiniz mi ???? hiç kullandınız mı ??? sınırlarını hiç zorladınız mı ??? arka koltukta hiç seyehat ettiniz mi ??? sınıfının en çabuk devrilen otomobili ünvanını sektirmeden yıllardır devam ettiriyor...
ben de getzi satıp 2012 otomatik trend fiesta almayı düşünüyorum, ama kmler 100binden başlıyor. paramız olsa da sıfır i20 alsak ama 60dan aşağı yok malesef.
Mesajı okudunuz mu başkan ? "Ben sevmem ben almam ama bu subjektiftir.Babam takla attı airbag patlamadi. Neler neler 160.000de 1.4 TDCİ motor yaptırdım hep anlatırım. Dediğim gibi bunları ben yaşadım ben sevmem de o paraya almam da dedim. " Sonuna da mesajda ekledim . Bu benim yaşadıklarım.. O yüzden kendim olarak tavsiye etmem almam aldirmam vs ; Ama her yerde iyi yol tutuyor, az yakıyor , çok gitmiyor , piyasası iyi seklinde ibareler forumlarda yazar söylenir durur. Napim doveyim mı demeyin böyle diye Lütfen okuyup cevaplayiniz ..
arkası bağımsız süspansiyon olmayan araçların yol tutuşunu övmenin bence bir anlamı yok. hepsi vasat.
okuduğum için yazıyorum zaten... senin o yazdığını okuyan biri de hakket iyi yol tutuyormuş bak bu adam da okumuş bunları diye düşünüp o aracı alacak... sonuç takla atan devrilmeye müsait bir araç... bak adam özetlemiş... arkası bağımsız süspansiyon olmayan aracın diye yazmış... B segmentin de nasıl bir yol tutuş olabilir bunu da anlamıyorum... Yol tutuşunu övenler de galiba toros dan inip fiesta ya biniyorsa normal lakin üst segmente binip sonrasında B segmentine binen anlar... B segmenti araçların hatta bazı C segmentlerinin hepsinin arkasında DİNGİL var...
DİNGİL varsa Bsegmenti araç almayin diye yazarım ben her yere eyvallah.. Hani bilgi vereyim diye her yer çatlıyor.. Adam zaten b segmenti araç sormuş. Fiesta için denenleri yazdık . Adam sanki D sınıfı araç mı iyi yol tutar yoksa b sınıfı mı diye soruyor da Fiestanin yol tutuşu yok b sınıfının otu bilmem nesi dert. B zaten adı üstünde belli siz anlatmasaniz da boş değiliz ama Bu sınıfta Fiesta için iyi diyorlar durum bu. Şimdi de b sınıfının amartisorunu anlatırlar.. Symbol var B sınıfı mesala o mu iyi yol tutuyor dur sizce Fiesta mı ? Ama durup da Mercedes e220 mı iyi yol tutar Fiesta mı diye soran yok zaten. Gerçi sorun bende her şeye dur sana b segmentini anlatsinlar ustadlar yaz gec. Araç tavsiyesi vermek Rent a carcinin nesine..(!)