Resimleri Ford servisinde çektim, araba İngiltere'de üretiliyormuş, TR'de yok, burada test ediliyor, DPF filtresine bakıyorlardı, Kuga'ya benzettim ben, kullanan kişi Kuga'dan çok daha üstün olduğunu söyledi. Ön-arka far gruplarını çok beğendim. Önden yeni SantaFe havası yok değil.
Paylaşım için teşekkürler Yusufum. Hani bir deyi mvardırya '' Deli kız bir örnek bulmuş tüm çeyizini ondan düzmüş '' diye. Ford'ta bu deyime uyuyor. Ticariden tutunda en üst segmente kadar hepsi sadece ebatları değişik araba üretir oldu
yalnız araba ne kadar İngiltere'de üretilmiş olsa da lastikleri Petlas Bu T plaka fordlar bizim burada çok dolaşıyor, yeni mondeo çıkmadan önce burada fellik fellik dolanıyordu ama bilemedik ki çekelim bir kaç foto.
sen çıkanı fotoğrafla abi önceden haberin olur hepsinnden trafikte bu şekilde arabalar görmeyi çok isterim ben. çok hoş duruyor
Ford genelde buralarda test ediyor, yeni kuga, yeni mondeo hep buralardaydı ama bilemiyorsun ne olduğunu o yüzden ilgini çekmiyor. bir ara iki tane transit vardı sağdan direksiyonlu, onları sormuştuk sağdan direksiyon ne alaka diye, sürücüsü bunlar TR'de üretilip yurt dışına satılmış ancak arızalı olduğu için geri alınmış ve fabrikaya yani TR'ye gönderilmiş o yüzden test ediyoruz demişti.
Sarı zeminde 34 T ile başlayan araçlar test aracı olarak sınırlı süreli trafikten lisans alıyorlar. Sadece Ford değil, Fiat, Karsan, Otokar, Isuzu, Honda, Hyundai araçlarını Kocaeli bölgesinde sıkça görüyoruz. Malum Ana sanayi ve Yan sanayinin göbeği. Kamuflajlı olanlar piyasaya ilk defa çıkacaklarda oluyor.
Şekerpınar benzinlikler... kesinlikle inanılmaz bir araç, dev gibi, bildiğiniz kamyon kadar... birde kırmızı bir ferrari ve gri porsche vardı orada görmüyorum bir süredir...
Evet Şekerpınarda, Ferrariyi bazen BP nin karşısındaki Shell-İLERBA da görüyorum. Porsche BP nin içindeki yıkamacıda ( SONAX ) saklanıyor olabilir Zaten hepsi aynı kişiye ait ama zannedersem Fordu satmış daha gelmiyor.