Merhaba Mehmet ÖZYÜREK İlk tartışmayı ben başlatmadım bana satasan kişiye neden sormuyorsun sonata sıfır motor adlı konuya neden dahil ediliyor birde ersan bey neden yargısız infaz yapıyor ceza varsa günü neden belli değil siyaset yapan yokmu onları neden yasaklamadılar bu ayrımcılık değilmi avatar bayrak meselesine gelince 3 gün süre var ise dursun benim bayrağım neden kaldırıldı ? Ben ford forum,un da hepmi kötüyüm hiçmi hatrı sayılır birsey yapmadım neden kötü aksediliyorum Tamam biraz sinirliyim kabul ediyorum Gazetedeki bir haberi paylasmak siyaset ayırımcılıkmı oluyor o zaman ( sözcü ) gazetesi ni kapatsınlar moderatör,lerimizde var ordan alıntı yapıp paylasan Cezam var ise ne kadar ?
Seviyesiz tartışma meselisine gelince son eklenen resimdede olduğu gibi o tartışmayı baslatana neden sorulmuyor gitsin ötede oynasın
Zeki bu konuyu uzatmanın anlamı yok. Her mecranın kendine göre kuralı var. Ayrıca bizim sana haklısın ya da haksızsın dememiz bişey değiştirmez. Bence bir sorun olduğunu düşünüyorsan ordaki yöneticilere özelden yazman daha doğru olur. O forumdan atılmanın bayrağımızla falan alakası yok. Birçok kişi avatarını Şanlı Türk bayrağımız yaptı.