Arkadaşlar uzun bir süreden sonra tekrar merhaba. Sizinle bu durumu paylaşmak istedim. Ankara da kaç tane LPG montajciyi aradım Ford un bu motoruna LPG takılmaz dediler. Adamlar gel biz yaparız dediler ve yaptılar şuan aracımdan çok memnunum. (yasaklı firma linki kaldırılmıştır)
Hocam Fordun bu motorunun özelliği ne ki takılmaz demişlerdi acaba ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
linkini paylaştığınız firma forumda yasaklıdır. kendim şahsen kit taktırmıştım, esnaflıkları ve ustalıkları beş para etmez adamlar. günümüzde instaya yüklenen herkes iş yapıyor maşallah
Muhtemelen bilgisizlikten yada takamayacakları için öyle dediler. Direk enjeksiyonlu ve turbo beslemeli benzinli motorlarda sadece atmosferik motorlara takılan kitler takılamıyor, onlara özel üretinlen kitler var brc maestro, Prins VSİ gibi. Lakin ben elantrama brc platinium 21 bin liraya taktırdım bahse konu diğer özel kitler 44-50 bin lira arası değişiyor bence bu araca takılması mantıklı değil en az 10 sene bu araca bineceksen takılır kit fiyatı çok fazla lpg nin de eski fiyat avantajı yok, lpg :25 , benzin : 44 eskiden yarıdan fazla ucuzdu lpg
Abi bu 3. Montajım aynı yerde. 3 u de mükemmel oldu. Sahibi Yılmaz bey ile iletişime geçtim hep sağolsun hep ilgilendi. Birde piyasaya göre çok düşük fiyata yaptırdım şuan kampanya var. Kaç yeri aradım sordum. Bir ara bu foruma sponsor olan firmaları da aradım 1200-1300 Euro fiyat çektiler.
Yılda ortalama 25 bin km yol yapıyorum. Şuan kış ayı olmasına rağmen %40 yakıt tasarrufu var. Ben bunu 1.5 yılda felan amorti ederim. Birde gezerken ucuza gezmek istiyorum. Cidden tanıdığınız yerler var ise sorun Ford'un 1.0 ecoboost 125 HP motoruna daha önce montaj yapan yer sayısı çok az. Karışık bir sistemi var.
Karışık görüyorlar. Bu araca montaj yapana kadar 2-3 araca montaj yapıyorlar. Benim aracıma yapana kadar 3 araca birden montaj yaptılar.