2010 eramım ön ve arka tamponunu siyah mat folya kaplatmak istiyorum ve plastik jant kapaklarını çıkarıp siyah o fabrika jantlarıyla uyum sağlam maksadıyla güzel olucanı düşündüm araç gümüş gri sizce nasıl olur birde sadece tamponları kaplatmak ruhsata geçermi muayenede sıkıntı olurmu teşekkürler
Ruhsata çift renk işlenmesi gerek ayrıca bence kapaksız jant yakışmaz ama jant fapaklarınıda kaplatırsan yada boyarsan güzel olur.
160 tl ruhsat masrafına tamam derseniz olur neden olmasın. Renk muhabbeti benimde başımda ama tamamen fuzuli yere. Renk tespitinede girmeniz gerekiyor.bkz.TuvTurk
gerek yok bence.. tamponun orjinal rengi siyah zaten, polis ne dicek ki.. şahin doğanların da siyah tampon
çoğu arabanın tamponu siyah hani fabrikadan boş çıkanlar bende kaplatsam dedim onun için sormuştum ruhsata çift renk olursa zaten bulaşmam teşekkür ederim
gri ve siyah tolarının uyumlu olucanı düşünüyorum ayrıca tamponlarda çizikler var boyatmak yerine cantlarıda siyah yapıcam uyumlur olur zevk meselesi ama iş ruhsata girerse düşünmem
Bence Tamponları komple kaplatmak yerine Sadece alt kısmını kaplatın. Öyle hem daha sportif olur hemde o zaman uyumluluk sağlar. Komple tamponların siyahken hayal edemiyorumm.....