Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Focus 1.6 TDCİ 90 hp Kullanan Varmı?

'Sohbet' forumunda Misafir tarafından 21 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Focusun 90 hp Dizelini kullanan varmı arkadaşlar performans olarak nasıldır?

2. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    profildeki iki araçlada kıyaslanamaz performansı. 90hp olmasına ragmen agırlıgı 1300ün üzerinde oldugundan ilk hızlanmalarda araç ciddi hantal kalıyor. (Neye göre kıyasladıgınıza baglı tabiki ama era 1.5crdi ile kıyaslarsanız era orjinali 10.6 saniye 0-100 focus 90lık 14 saniye .. 14 saniyede era orjinali 120 yapıyor.. ) Ama yola oturunca aracın gidişi fena degil son sürat olarak uzun düzlük yakalarsanız 190ı görebiliyor.. Rampa aşagıda 205 gibi bir sürat görülebilir. yol tutuşu gayet iyi bu aracın era ya kıyasla..

Not: Era ile focus aynı sınıf degil fakat daha rahat anlamanız için profilinizdeki araçlardan dizel olan era ile kıyasladım.

3. AhmetErmiş

AhmetErmiş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizim kiralama aracımız var kullanıyordum bir ara fena değil dizel olduğundan tork da var tabiki vitesi 3-4ten sonra devirli kullanınca gayet tatmin ediyor.fakat kalkışta can beyin dediği gibi bitap

4. Misafir

Misafir Guest

yok can abi era yerine gelicek araç era ile kıyaslamıyorum araç focus olucakta 109 mu 90 lık mı yani aradaki fiyat farkıda göz önüne alınırsa 109 luğa fazla fiyat vermeye değermi ?

Bu Sayfayı Paylaş