Arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı? Aracım cd çalar var ama mp3 çalmıyor. Farklı alternatifi olan varmı? Araçta mp3 çalmanın yöntemi varmı? güvercin vasıtasıyla gönderildi
Gayet güzel şekilde kullanabilirsiniz, içerisine attığınız müzikleri aldığınız cihazın kalitesine göre güzel ses alarak dinlemeniz mümkün. Bence ucuz yollu yeni bir teyp alarak ayrıca usb bellek okuyuculu olursa cd ile uğraşmazsınız daha kolaylık sağlamış olur.
Aracın orjinalini bozmak istemiyorum. Bunlardan baktım 15 lirayada var 100 lirayada. Birde fm bandı karışıyormu? güvercin vasıtasıyla gönderildi
Fm kolay kolay karismaz. Ses kalitesi kotulesiyor. Bence orjinal teybinizi saklayin. 80.90 liralik teyipler isinizi görür. Ben bu sekilde yapmistim. Orjinal cd calarli teybim track caliyordu. Yeni teyp aldim. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Onuda düşündüm ama tadilat yapmak gerekecek birde teyb için çerçeve falan bulmak gerek daha basit bir yol arıyorum görsel olarakta çirkin olacak güvercin vasıtasıyla gönderildi
İstanbul Ankara gibi şehirlerde çok fazla radyo olduğu için boş frekans yok gibi o yüzden fm transmitterdan çok keyif alamıyorsunuz. Sürekli radyo karışıyor. Pahalı veya ucuz olmasınında bence hiç önemi yok sonuçta sistem belli !
Bence de kanallar karışabilir, arada cızırtılar tüm tadı kaçırıyor. Ses kalitesi de pek iyi olmuyor. 60 liraya almıştık bi tane birkaç ayda kumandası bozuldu, daha sonra üzerindeki tuşlar da kullanışlılığını kaybetti. Eğer mümkünse başka bir alternatife yönelmenizi tavsiye ederim.
kanallar karışıyor en keyifli anında bir cızırtı çöküyor boş frekans bulamıyorsun bulsan yandan yanda ses karışıyor sonunda gittim bir usb ve mc sd okuyan teyp aldım 15 tl ona verme bence git 60 /70 tl lik bir teyp al kullan tabii orjinalinide muhafaza et
iyi akşamlar herkese öncelikle belki konuyla alakası yok ama yeni bi form açmak istemedim ben fm transmitter aldım aracım hyundai accent era 1.5 2006 model anten sökülmüyor bu yuzden cızırdamalar oluyor sizde teyibin arkasından antenini çıkartsam ise yararmı