selam arkadaslar accentıme yenı bı transmıtter aldım ve vıdeo kılıp oyna3tıyor ama hangı formatta oynatıyor nassıl yapacagım bılmıyor yardım edersenız sevınırım model cw-x c-12
Mp4 formatındaki video ları açar.Google amcaya mp4 clip diye aratırsan direk o formatta video bulabilirsin.kendi videolarımı izlemek istiyorum dersen mp4 formatına dönüştürücü prgramlar mevcut.
Hayırlı olsun . *2 GBDahili Hafıza+ SD/MMC Kart Okuyabilme *Klasör Seçme Özelliği*MP3/WMA ses dosyalarını okuyabilme*AMV Video dosyalarını okuyabilme*Resim ve fotoğraf galerisi (slide show) oluşturabilme*3 farklı çalma modu (Hepsini çalma, Tek şarkı tekrar, Karışık çalma modları)*İster cihaz üzerinden, ister kumanda üzerinden müzik,resim ve videolarınızı yönetebilme *Hafızalar (Dahili ve SD/MMC Kart) arası kolay geçiş yapabilme*Kumandadan İstenilen Frekansı ve Parçayı Seçebilme *Modern ve yenilikçi dizayn ve Oynar başlık (hareketli) gövde *3 Boyutlu ses kodlama teknolojisi ile bas ve tizleri daha net iletebilme *Equalizer (7 Band) *1.5 Işıklandırılmış likit kristal ekran (LCD) *LCD ekranda frekans & parça numarası, ses, equalizer ve çalma modunu görebilme *Seçilen FM frekansını gösterebilme *Bellekte kaç mp3 var kaçıncı mp3 dinleniyor gösterebilme *Multi (çoklu) fonksiyonel kumanda *206 FM Kanalı ile tam uyumluluk*USB 2.0 bağlantı hızı ile veri aktarabilme<div ="Msonormal" style="margin-top: 0cm; margin-right: 0cm; margin-bottom: 0pt; margin-left: 0cm; ">*Audio kablo üzerinden harici ses girişi *Önceki Parça-Sonraki Parça-Önceki Frekans-Sonraki Frekans-Durdur-Başlat-Ses Açma ve Kısabilme Fonksiyonları (Kumandadan veya Cihazdan) *Çakmaklık girişinden direk bağlantı (Harici adaptöre gerek yok) <span style
yokı ne programını bulabılıyorum nede o vıdeoları hıcbırıde olmuyo yapamadım hepınızede tskler emegınız ıcın
http://www.inndir.com/MP4-Converter-2010-46225p.html bu linkten programı indirip kullanabilirsiniz.(Forumda bu şekilde link paylaşmak doğrumudur bilmiyorum yönetici arkadaşlar yanlış bir durum varsa msj ı silebilirler.) Düzenleyen : volume23
tsk ederım 30 ytl ama super bı alet sesıde bana yetıyo zaten ben yuksek ses sevmeza<rabanın orıgınal teybı cıkartmak ıstemedım o yuzden bunu aldım gercekten harıka
Kardeş kusura bakma fark etmedim ücretli olduğunu araştırırsan eminim ücretsiz olan programlar da vardır.
Bende Harward var.Sesi gerçekten çok güzel.Daha önce bir kaç arkadaşımdan başka markaları ödünç aldım gerçekten çok parazit yapıyorlar