Hyundai Accent Era 1.5 CRDI VGT Team _ 2011 arabam için 19 Şubat 2014 te yaptırdığım Kasko ve T.sigortası ... Kasko: AK Sigorta . 1600 TL T.Sigortası: Halk Sigorta . 450 TL Bu fiyatların yüksek oluşunu ilk arabam oluşuna ve 34 plakaya bağlamıştım. 1 yıl olmak üzere ve yarın görüşmek için randevu aldığım Sigortam.net yetkilisinin bana sunduğu teklifler... (Herhangi bir kazaya karışmadım) Kasko: AXA Sigorta . 908 TL T.Sigortası: RAY Sigorta . 300 TL Arkadaşlar yarın sabaha kadar ne kadar çok arkadaşım cevaplarsa o kadar olumlu olacak benim için.. . Bu teklifler bana çok uygun geldi. Hasarsızlık bu kadar indirim sağlıyor mu? Yada ben çok mu iyimserim daha cazip teklif sunan şirket olur mu ?
Bana sigortada 750 tl çektiler sigortam neti tesadüf tv de görüp aradın 260 tl ye yaptırmıştım. Bence fiyat makul D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sigortam.net piyasadan çok aşağı fiyat sunuyor. 1067 lira kasko için fiyat verdiler ancak ödeme tutarları çok düşüktü. Bulunduğum yerin acentası 1100 lira fiyat verdi aynı poliçe için. Ben teminatı arttırarak 1200 TL'ye yaptırdım. 3'e 5'e pek bakmamak gerekiyor sanırım. 15 bin lira karşılayan kaskodan ne anladım ben. Piyasadaki yeni arabalardan birine vurma durumumda min 10 bin hasar çıkıyor zaten artık.
Birde genişletilmiş kasko olarak anlaştık. Ayrıca Muafiyetsiz olarak da adlandırılıyor galiba. Birde kaza sonrası ikame araç süresi 15 gün dediler.
Kasko ve sigortayı Sigortam.net e gidip konuşmama rağmen (orada konuşmaya devam ederken yaptığım telefın görüşmeleri sonucu) Pendik Sanayi deki acentede kafam rahat bi şekilde uygun fiyata yaptırdım. Epey koşuşturmacalı bir gün oldu. Ama sonunda değdi. Sonuç Liberty Sigorta (KASKO) , Axa Sigorta (T.SİGORTASI) .
nedense ben acentenin fiyattan daha önemli olduğunu düşünüyorum. geçen ufak bir kazamız olmuştu aracı servise bıraktım dosya açıldı aradan 1 saat geçmedi acente beni aradı "kaza yapmışsınız geçmiş olsun, yapabileceğimiz bir şey, herhangi bir sıkıntı var mı.?" diye. önceki kazamda da ben hiçbir şeyle uğraşmamış arabayı servise bırakıp eve döndüğümde ikame araç kapıda beni bekliyordu.
İşte tam da bu sebepten öneri sonucunda bir acenteyle anlaştık. Zaten sigortada fiyattan da önemlisi güvenilirlik ... Sent from my iPhone using Tapatalk
en iyisini yapmışsınız. gerektiğinde karşınızda canlı muhatap bulabilmek çok önemli. yaklaşık 5 yıldır aynı acenteye yaptırıyorum 2aracıda. ne fiyatta, ne ihtiyaç halinde sorun yaşamadım. poliçe bile okumam. kaza yaptığımda servisi bile ben aramıyordum acente servisi arayıp aracın durumunu, ne zaman teslim alabileceğimi öğrenip beni arayıp bilgilendiriyordu. hatta araç çıkmadan, ikame aracı istedi sigorta şirketi aracın hasarı bitmiş olmalı servisin hatası işi uzatmış dediler. bende acenteye söyledim araç çıkmadı ikame aracı istiyorlar diye hallederiz dedi akşam aradı araç 2gün daha sizde dedi.
Söylediklerine aynen katılıyorum kardeşim. Kadınla görüştüm acentenin sahibi de orada ''Allah korusun bi kaza meydana geldiğinde saat farketmez arayabilirsin dedi. İkame araç ayrıntılarını, Çekici keşmekeşinde yaşanılacak sorunların olmayacağını, mini onarım inceliklerini vs. vs. Kadın o kadar ince düşünüyor ki ''İkame araçta çok sık olmasa da bazen otomatik araç kalmıyor vitesli ayarlayabiliyoruz oda çok nadir başımıza geldi diyor''
bunlar çok önemli şeyler, prosedürleri bildiklerinden bazı işleri çok daha kolay halledebiliyorlar. ikame aracı geri istediklerinde müşteri hizmetlerine ben diyorum araba daha bitmedi, ikame araç bana lazım diye, yapabileceğim bir şey yok deyip kapadı telefonu acenteye söyleyince o hemen halletti. netten yaptırmış olsaydım poliçeyi 2 gün ortada kalmıştık.