Arkadaslar merhaba.. Dayim icin bir araba bakiyoruzda bir tane bulmuslar fiyati konusunda bana danisti bende tam bilmiyorum fiyatlari fikirlerinize ihtiyacim var... Haber bekliyorlar... 1998 Accent GLS klimali 130.000 km de degiseni yok en son 9.000 TL. ye birakmislar sizce fiyati uygunmu...
Bana göre, Ağır bakımları tamamlanmış ise 8500-9000 TL olabilir. 130000 demek 2. baskı balata değişmiş + değişecek - 60000+60000 triger seti değişmiş + değişecek - direksiyon + klima kayışları değişmiş + değişecek - Klime filtre + Hava Filtre değişmiş + değişecek - Büyük kazası yok ise + durumda fiyat makul. - durumda 7900-8400 arası alınabilir. en fazla 8500 TL uygun olur. İyi bir pazarlık önemli. Dost ta olsa ticaret ayrı dostluk ayrı bir konudur. Kimse kimsenin canının yanmasını istemez.
Vallahi fiyat konusunda pek bi fikrim yok ama ben olsam bu arabayı alırım.. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=13282
coskun abi bendede eskiden lada vardi dayimdada... yillarca bindik.. simdi dayim benim admirayi cok begendi fakat o fiyatlara cikamiyor.. hyundai aramiyordu ama bu arabada temiz denk gelmis fiyat konusunda bana sordu.. arkadaslarda sagolsunlar bilgilendirdiler fiyatida normal gibi... zaten arabayida ben gormedim eskisehirdeler... su anda serviste baktiriyorlar...
hyundai aramiyordu derken yanlis anlasilmasin... benim admirayi cok begendi fakat o kadar parasi yok... kesesine gore bir araba bakiyordu kismet bu denk gelmis...
bahsettiğiniz araçtan bende de vardı. inanın çok seviyordum arabamı. yol tutuşu, seriliği çok iyiydi. bence 8500tl civarına bırakırsa iyi...