öncelikle selamun aleykum.arkadaslar hundai accent era team 1.6 2007 model 88000 km de araba tramer sorgulamasında 6 kazası var dıyo ama fıyat yazmıyo bazı arkadaslar kucuk kazalarda fıyat yazmaz dıyolar.arabada derın cızıkler oldugu ıcın kendım istediğim için boyattım dedi arac sahıbı gel bak pazarlık sunnetrde dedı kafama yattı yanı.arabaya pazar gunu bakicam nelerine dikkat etmeliyim taksi cikmasi olmadigini motorun yeniden yapilmis oldugunu anlamak icin ne yapmaliyim anlayanlar yardımcı olursa fıkırlerını soylerse sevınırım şimdiden teşekkurler.*
A.selam tramer sorgusunda fiyat çıkmıyor evet bende eramı satıp yeni araç alıcağım için biliyorum fiyatı görmek için sms yoluyla öğrendim sizde yapabilirsiniz "Şasi No" ile sorgulama HASAR S şasinumarası yazıyosun 5664 de yolluyosun yada sadece plakayı yazıp 5664 de yolluyosun ama ismail arkadaşın dediğigib aracı almadan önce iyi bir ustaya gösterin bu arada aracın fiyatı nedir..??
Ustadan ziyade ekspertiz den rapor alın. Satarkende kolay satarsınız. MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ekspertiz den rapor alın ama sakın adamın dediği yere gitmeyin anlaşmış olabiliyorlar. Şahsen ben bunu yaşadım.
Oncelikle Yardimlariniz icin teskurler.ben plaka sorgusu yaptim mesaj ile ama sasi no ile yapinca farkli bilgilermi geliyor ? Aracin fiyati 16000 ama biraz daha indirmeye caliscam.adam derin ciziklerden dolayi komple boyattim diyo 2007 model araci dogrumudur sizce bana pek mantikli gelmedi ?
aracın piyasası 23-25 bin tl arası bu kadar ucuza veriliyorsa o arabayı alan o arabaya nikah kıyar bence. yani son sahibi olursunuz iyi düşünmenizde fayda var ben olsam uzak dururdum
arkadaşın dediği çok doğru 16,000 çok düşük gerçekten iyice bir gösterin taksi çıkması olabilir yani piyasa 23-25 arkadaşında dediği gibi ben olsam bende uzak dururdum ..yinede karar sizin tabi .. bu arada şasi no ile baktığınızda plaka değişse bile eski plakadaki hasarlar da çıkıyor diye biliyorum hayırlısı olsun adınıza..
Haklisiniz benimde kafamda bit yenigi oldu ama adam sigmiyoruz buyuk araba alucam connect doblo tarzi falan dedi.yinede bakmak istiyorum 2 3 sene kullanip satamazmiyim 14000 e falan ??