Arkadaşlar hayırlı geceler. aracımı yakın amanda satmayı düşünüyorum. nasip olursa Hundai i30 SW veya Kia ceed sw almayı düşünüyorum. Artık ikisinin arasında kaldım kararımı veremiyorum bir türlü. ailecek çoluk çocuk köye kente gidip gelirken binek türü bir araba artık gerçekten yetmiyor. ya partner türü bir araç alacaktım veya daha büyük kasalı olanlardan ama en son olarak böyle bi çözüm düşündüm station wagon inşallah. Neyse soruma daha yeni geliyorum henüz aracım beyaz renk 2007 model 1.6 amire LPG li. 2007 model olduğunu duyan herkes şaşırıyor ve sadece bir kaç tane kişi dedi evet çok az sayıda 2007 çıkışlı admire var diye. bende aracın fabrika çıkış belgelerinden tutunda araç üretim künyesine kadar olan bütün evrakları var. Malum biraz titizim ruhsat dahil olmak üzere hepsinde 2007 model yazıyor. Aracım kesinlikle taksi çıkması -renta car cıkması veya antalyada bolbol bulunan şirkette çalışmış 250 bin 300 bin km yi devirmiş araçlardan değil. orjinal 111.200 km de. Ben almış olduğumda expertis raporunda çıkan arka sağ tampon serviste değiştirilmiş. sağ iki kapı etek altında düzeltme ve boya var. ön sol çamurluk ve ön sol kapıda etek altı düzeltme ve boya var.aracın ön kısmı-motor kaputu-motor uç kısımlarında-tavanında-direklerinde ve bagaj da kesinlikle zerre kadar ne boya ne en ufak bir işlem var. ilan verirkende aynen böyle yazacağım zaten. Bu şekilde bir admire ne kadar eder size 18-19 yazmalımıyım. En önemli kriter tamamen binici tarafından kullanılmış ve 2007 model olan gerçekten çok az. sadece bir tane daha görmüştüm 2007 model olan başka denk gelmedi. antalyada ilanı verilmiş olanlardan 3-5 tanesini baktım 2003-2004-2005 model olanları bi tanede 2006 admire vardı ama inanın bana en temizi bile 1 sene takside çalıştı dedi. baktım fiyatlarına 17-18 lerde geziyor hep. bunları göz önünde bulundurarak ben kaç lira yazmalıyım bilmiyorum. En azından bi sorayım dedim buradan. ha bu arada forumdada baktım station i30 hyundai olan yok heralde. veya satacak olan varsa haberim olsun hayırlı akşamlar.
30 dan fazla arkadaş okumuş ama bir cevap bile yok. okuma zahmetinde bulunanlara ben teşekkür ediyorum. Moderatör arkadaşlardan ricam bu konu hemen silinsin lütfen en azından forumda kalabalık yapmasın.
Bahsettiginiz sartlarda araciniz daha fazla edebilir fakat meraklisina hastasina gider. Siz 20 yazin bence sonucta sadece hidrolik direksiyonu olan 93 arabalar 18 cekiyorlar. Hayirli satislar almayi dusundugunuz 2 aracta cok guzel arabalar.
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet bende piyasa araştırması yaptım biraz şu aralar gerçekten çok yükselmiş rakamlar artık bayram nedeni ile mi bilmiyorum ama epey yükselme var.
Öncelikle hayırlısı olsun inşallah düşündüklerinizi yaparsınız. Fiyatlandırmaya gelince muadili olan araçlardan 1000 lira fazla yazarsınız yani o fiyata satarsınız ama hastalarına iyi fiyata gidiyor admireler.
Merhaba. Aracınızın fiyatı ne kadar eder bilemem ancak fikir olması açısından sattığım aracı size anlatayım.Burdan yola çıkarak belki bir fiyat kafanızda oluşabilir. 2000 model milenyum kasa accentim vardı.İlk sahibiydim km si 143000 de ve 4 parçasında boya 1 parçasında da değişme vardı.4 cam otomatiği ve hidrolik direksyon haricinde özellik mevcut değildi.Ancak aracıma çok temiz ve titiz bakardım.15100 tl ye Ankara piyasasında 2 ay önce sattım.Saygılar.
Koray resim boyutları ile çok uğraştırıyor olmuyor tam ama yine deniyeceğim. ayrıca bende antalya kepezdeyim bigün daha yakından görürsün inşallah. yanlız seninki gibi öyle janjanlı modifiyeli değil sade bi admire ama her ne kadarda olsa 2 numara siyah film ve egzos çıkışında nikelaj var tok bi görüntüyü her zaman sevmişimdir. şimdi bayram nedeni ile memlekete geldim. serin yerde durmak ne güzelmiş.
Teşekkür ederim. Bende sizin görüşünüzdeyim. Yani arabamda neyse o fakat titizligimden de kesinlikle ödün vermiyorum. Kesinlikle büyük bir kazası veya motor kısmından birşeyi yok. Aracın fabrika çıkış künyesi ve üretim seri nosu yazan belgesine kadar hepsi duruyor bende bunları bile temin ettim. Eminim bunlar ne işe yarayacakta aldın diyenlerde vardır ama ne diyim tizilik işte İnşallah iyi bi rakama veririm ve benim gibi binici bir aileye nasip olur inşallah.
İnanın bana bende alıncaya kadar en son 2006 üretildi biliyordum Zaten türkiyede çok az kişi biliyor. Sürekli hyundai alıp satan galericiler tabiki biliyordur. Ama ben kendi aracımdan hariç şimdiye kadar sadece bir tane 2007 model admire gördüm başkada denk gelmedi. Hyundai Fabrikasının araç künye bilgilerinde 2006 yılının ekim ayında üretilen son bir seri admirelerin daha olduğu belirtilmiş. ( artık bilmiyorum belki fazla siparişten dolayı küçük bir paket üretimi daha yaptılar )