aracımın fıskiyeleri su atmıyor silecekler çalışıyo ama fıskiye motoru hiç çalışmıyor durduk yere böyle oldu uzun zamandır kullanmadım malum kıs ayından çıktık kullanma ihtiyacı hissetmedim gecen gün çalıştırim dedim çalışmadı
muhakkak kontrol etmişsindir ama suyu var mıydı? var olduğunu düşünerek, fıskiye motorundan ses geliyor muydu? fıskiyelerin ikisinden de su gelmediğine göre bu seçenekler geldi aklıma ilk olarak.
Motor hiç çalışmıyorsa motorda sorun vardır. Motor sesini duyuyorsanız hortumların içi tıkanmıştır. yada kaputtaki fışkırtan kısmın içi dolmuştur.
hocam yorumu düzenledim yarım okumuştum kusura bakma davlumbazın altındaki fişlere bak yada sigorta tablasını kontrol et
aaaa haklısın olabilir iyiki hatrlattın sagol :RpS_thumbup: davlunmaza bakmak lazım sag tarafta dimi motor kazadan sonra çalışmadı bu motor kabortaya gitti araç orda belkide yanlışlıkla fişini çıkarmış olabilrler :RpS_rolleyes:
sağ taraf ta davlumbazın üstünde klipsler var 2 tane filan sök elini aradan sok fişleri görürsün zaten bi ara bizimde çıkmıştı öyle
motordan ses geliyor deseydin kaputtaki hortumları kontrol et diyecektim bizimde bir kere çıkmıştı kaputtaki o yün mü desem ne desem sırılsıklam olmuştu
arka tarafın hortumunu kontrol edebilirsin. getzi olan bir arkadaşta hortum çıkmıştı diye hatırlıyorum eskilerden.
su fışkırtan delikleri iğne ile açmayı deneyin kireçlenmiş olabilir. yalnız şu kışın silecek suyunu hiç kullanmamanız enteresan geldi bana. ben sadece kışın kullanırım çünkü.