Gerçi önemli olan insanların sağlam kalması ama o da neticede biraz da biz insanların elinde. Kural tanımazlığı usta şoförlüğe;hız sınırlarına uymayı arabanın hakkını vermemeye; temkinli araç kullanmayı garipseyip laf etmeye alışmış-alıştırılmış bir ülkenin insanları olarak kaza görüntülerinden sadece arabaların sağlamlığını ÖLÇMEYE DEVAM EDERİZ GİBİME GELİYOR. NE YAZIK Kİ.
araba resmen uçmuş dereye ve taşın üzerine oturmuş....Yinede durumu çok iyi kazaya göre fazla bişeyi yok
Ölen kardeşimiz Allahtan Rahmet dilerim. Kurtulanlara da geçmiş olsun. Böyle kritik yapmak istemem ancak bu araç öyle taşın üstüne oturmaz. Tavan ezik, Demek önden vurmuş ,su debizi yüksek olduğundan sürükleyerek taşa bindirip bırakmış görünmekte. Yaradanım Cemil cümlemizi her türlü kaza ve beladan korusun.
sağlam mı pehhhh 1 kişi ölmüş 5 yaralı araba pert olmuş hala sağlamlıktan bahsediliyor. onu bi geçcen aga sağlam mışşşşş
madem sağlam değil sen niye hala kullanıyorsun?Sat ozaman Yok mecburiyetten kullanıyorum deme bana bu lafta moda oldu hiç kimse hiç bir arabayı mecburiyetten kullanmaz!!!!! aynı şekilde başka bir araç düşseydi durum farklı olacakmış gibi konuşmayın ,
şimdi gidip tank mı alalım yani, mevcudiyet neyi gerektiriyorsa onu kullanıyoruz, sağlammış şuymuş buymuş fazla baktığımız yok götürsün getirsin yeter. elimizde C220dizel mercedeste var ama şehir içinde ufak arabalar daha çok işimizi görüyor.
vefat eden kişiye Allah Rahmet Eylesin. araçta kaza sırasında 6 kişi varmış .bence bu kazadan 5 kişinin yaralı kurtulması mucize gibi bişey. çünkü kaza yeri çok tehlikeli. suya bi kapılsalar çok daha kötü sonuçlar doğurabilirdi.
allahım resimler dehşet. ölüm olduktan sonra hersey bahane.... alınacak nefes süremiz bittiyse küçücük bir vesile bile yetiyor. allahım hepimize hayırlı ölümler nasip etsin. ölümün hayrımı olur demeyin. oluyor işte...
Oradabir kişi ölmesi bir mucize çünkü ben Rize'liyim o yolları iyi bilirim orası çok tehlikeli bir yoldur, araç ise bana göre sağlam.
aracın sağlam olduğunu döyleyebilmek için komple sudan çıkarılmış halini görmek lazım. aracın sol tarafı dümdüz olmuş gibi görünüyor sanki