Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

FİLM VE MUAYENE

'Aracın İç Modifiyesi' forumunda Piyanistce tarafından 24 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. Piyanistce

Piyanistce Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    Çağlar ERTORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayon 1.4 MPI BC3 CUV (2021-202x)
    Arkadaşlar yeni aracım honda jazz'a film çektirmek istiyorum. Bunu ruhsata işletsem ne kadar masraf açtırır. zaten lpg için ruhsat değiştireceğim bu arada onuda aradan çıakrtayım diyorum bunun için ne yaptırmam gerekir.Birde filmi ruhsata işletmezsem muayene zamanı kaç numaraya kadar muayenede sorun çıkartmıyorlar bilgilerinizi bekliyorum...

2. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    muayenede hıcbır sorun cıkmaz hafıf kusurla gecersın ama ruhsata kesınlıkle ısletemezsın fılmı anca renklı cam ısletılebılır

3. Piyanistce

Piyanistce Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    Çağlar ERTORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayon 1.4 MPI BC3 CUV (2021-202x)
    renkli cam diye yediremezmiyiz siz muayeneden geçirebildinizmi

4. kahanet

kahanet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle yediremezsin. Ayrica soyle bir durum var muayneden hafif kusurlu olarak gecmesi veya olmazya olsa bile ahbap cavus iliskisi kursan bile yeni trafik yonetmeliklerine gore cam filmi kesinlikle yasak. Mazallah bir polis cevirmesinde idealist bir memura yakalanip cam filminden dolayi ceza keserse muaynen iptal oluyor ve tekrarlamak zorunda kaliyorsun. bunun haricinde diyelim film camli aracimuayneden gecirdin hafif kusur yazildi araci satacagin zamanda trafik tescil muayneyi kabul etmediginden satisi yapmiyor. Bu bilgilerin hepsine 2 ay once yaptirdigim muayne sirasindaki yetkili kisiler ile yaptigim konusmalarla ulastim. Bunlari goze alarak ben hala film camli geziyorum ama biraz maddiyatimi duzelttikten sonra bu tip sacmaliklar ile ugrasmamak icin fabrika cikisli renkli cam taktiracagim cunku ne polis kontrolunde nede muayne sirasinda herhangi bir engel ile karsilasilmiyor...

5. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    aracım hafıf kusurlu olarak muayeneden gecti
    bunun haricinde diyelim film camli aracimuayneden gecirdin hafif kusur yazildi araci satacagin zamanda trafik tescil muayneyi kabul etmediginden satisi yapmiyor.
    su cumleye takıldım madem boyle ıse ozaman dıger hafıf kusurlarda da aynı uygulama olmazmı

Düzenleyen : onur-d

6. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    camları lazertle koyulaştırabilirsin..cam filmi kusurlu geçer

7. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hafiif kusurlarda sorun olmuyor. bundan oncekı arabam3 numara fılmlı ıdı. o halde satıldı .

Uploaded with ImageShack.us
    Düzenleyen : coolsnake

8. BURAKEK

BURAKEK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm bir önceki aracım 1nolu filmdi muayeneden sorunsuz gecti ve 6ay sonra o şekilde sattım galiba şans işi

9. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    aracınızın fotoğrafı varmı?en açığına zaten birşey demiyorlar

10. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    renkli camın markasını tse'sini ve rengini v.s belirten fatura v.b belge isterler

11. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Bende pek inanmadım,motor nosundan dolayı hafif kusur yazan bir ton araba var piyasada,bunlarda araçlarını satmadan önce tekrar muayeneden geçecek değildir heralde....

TÜVütrkün onayladığı muayeneyi trafik nasıl kabul etmez?

12. BURAKEK

BURAKEK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    maalesef aracın resmi yok ama en acıgı olan bir numaraydı ve sorun cıkmamıştı

13. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Koyu fontlu yere bosuna takılmayın tamamen gercek. Burdaki hafif kusur ile diger kusurların durumu aynı değil. Farlar ayarsız oluncada hafif kusur yazılıyor ama satısa etki etmiyor. Burada camlarda film var: Hafif kusur lu gibi bir sey yazar. Polis hafif kusura bakmıyor camlarda film olup olmamasına bakıyor.

Bizzat basımıza geldi. Aldıgımız arabada film cam vardı. Muayane için gittik. Sıra beklerken orada filmlerini sökenleri gorduk. Muayeneden gecmişler ama trafik aracta camlarda film yoktur yazısı istedi dedi. O yüzden tekrar muayeneye giriyorlarmıs. Bir kaç kişiye daha sorunca aynı cevabı aldık ve sıra bize gelmeden bir kaç dk önce filmleri söktük. Muayene de en az 4-5 kişi filmlerini sökmekle ugrasıyordu. Ruhsatın yenilenmesi gerektigi durumda muayne isteniyor ve o muayene kagıdında aracta cam filmi var:hafif husurlu yazılmasını istemiyor trafik. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

14. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    o zamanmuayeneye girmedenönce sökcen, çıkıncı ilk iş gidip tekrar çektircen, ben 80 liraya çektirdim, ama işçiliği çok iyi değildi seneyemuayeneye girerkensöküp yenden çektirmek lazımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Düzenleyen : Coşkun Özcan

15. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

3 numara fılmle muayneye gıttım kımse bısı demedı hafıf kusurlu yazdı . ardından arabamı sattım satısta bı sorun cıkmadı ama su var bunuda sordum. yolda yakalarlarsa cezaı ıslem uygulanır dedı ordakı gorevlı.

16. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    arkadaşalr eğer ruhsatta muayene hansesınde sıkıntı yoksa sorun olmuyor ama ruhsatta muayene hanesı dolmussa ruhsat değişeceği için trafık film yoktur yazısı istiyor

Bu Sayfayı Paylaş