Bugün farkettim yağ filitresinin dibinden yağ kaçırıyo, 2 ay öncede olmuştu filitreyi değiştirmiştik yine başladı, nasıl iş bu yahu, bende ev sahibine diyorum senin era yağ kaçırıyo diye meğer benimki kaçırıyomuş
Markasını bilmiyorum ama en son serviste değişti, filitre takılan yuvada bir somon vardı onu sıkmışlardı takmadan önce daha kaçırmaz demişlerdi ama yine kaçırıyo hemde öyle böyle değil çubukta yağ yarıma düşmüş motor ısınınca yağ kokuyo buram buram
yağ filtresinde conta oturmamış olabilir veya kaparken sıkışmış olabilir. Daha bugun taktım hiç bi sıkıntı olmadı.. dediğim gibi lokma takımıyla açıp o contaya bi bakın..
Evet tabi canım göstermek lazım, aslında servise gidip hani kaçırmazdı demek lazım ama şimdi ben oraya gidersem rahat durmam sararım yine birine, zaten ne zaman gitsem sinir küpü oluyorum, en iyisi idris ustama götüreyim çayını içeyim muhabbetini alayım, kafam sağlam içim rahat olsun
Kesin olarak hatırlamıyorum ama Samsunluydu galiba, ümraniye sanayide tanırmısın? Desene Hasan abi nerden tanıcm İstanbuldaki adamıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Düzenleyen : aretias
Conta kaçağı, veya filtre tam sıkılmadı. Bu işide anlamıyorum ya, Filtreyi takıyor sıkmadan salıyor, yada yan sanayi kullanıp parça yuva ile tam öpüşmeyince bu başına geliyor. İş etiği diye birşey kalmamış vesselam. Düzenleyen : Ogun
Conta kaçağı, filitre gayet sıkı, belkide çok sıktılar contayı kesti, bugün gidemedim ustaya iş yoğuluğu, yarın nasipse halledeceğim, felaket yağ kokuyo motor ısınınca
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Arkadaşlar sorunu hallettik, yağ filitresinin girdiği yuvanın altında köşeli yuvarlak bir conta var, erimiş ve özelliğini kaybetmiş, piyasada sanayide oringcide yok, serviste vardır büyük ihtimalle ama takım satılıyo galiba, herneyse bulamayınca resimdeki opel yağ filitresinden alıp onun üzerindeki contayı kullandık ölçüleri birebir uyuyo, cuk oturuyo yani yerine, aklınızda bulunsun! bugünde motoru yıkattım yağ kokusundanda kurtuldum çok şükür
Beykoz'dasınız size bir usta birde yedek parçacı tavsiye ederyim. Usta : Kavacık Kileri geçtikten sonra köşede Şok market var, ordan sola aşağıya inen yolun 500 mt sonra solunda özel opel servisi var, Sedat usta, her markadan anlıyor. Ehil bir usta. Yedek Parça : Aras Holding'inyanından aşağıya inerken 100 mt sonra sağda kavacık kore-japon yedek parça var. Oradanda en uygun fiyata yedek parça alabilirsiniz.