Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Fikirleriniz nedir

'Accent Forum - Club' forumunda adamugr tarafından 16 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. adamugr

adamugr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2001 accent sahibiyim araç su anda 192.000km de aldığım kişi bakımlarını esiksiz ve zamanında yaptığını söyledi aldığımda 180.000 deydi. İlerdebüyük bir sorun çıkarır mı görüşleriniz nedir?

2. Misafir

Misafir Guest

Adem bey, normalde benzinli bir motorun ortalama ömrü 300 -350 bin hatta 400 bin arasındadır, eğer bakımları tam olarak yapıldıysa motorun problem çıkaracağını sanmıyorum.

3. adamugr

adamugr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Söylemeyi unuttum araçta lpg var 150.000km de takılmış bunun etkisi ne olur

4. Misafir

Misafir Guest

5. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    iyi bakılmış motorlar gerçekten uzun süre dayanıyor, hep örneğini yazıyorum, 25bin kmden 280 bin kmye kadar sadece lpg ile kullanılmış 92 model şahin biliyorum. henüz motoru(üst kapak) açılmamıştı.

6. adamugr

adamugr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bana çevremden söylenen şu: Aracın çok km yapmış birde lpg li sorun çıkaracaktır... Bana göre performansı çok iyi o zaman problem yok demektirhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

7. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    bakımlarını zamanında yaptırdıktan sonra sorun olacağını sanmam bizde önceki aracımızı 171000 de sattık yaklaşık 30000 km lpg li bindik, ev yaptırdığımız için sattık yoksa memnunduk...(araç reno 19)

8. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    202.000 km de 96 model accent 1.5 tek kapılı benzinli araç aldım. aldığımda ben 4. sahibi oldum. Alır almaz LPG taktırdım. 30.000 Km LPG de kullandım. Motordan hiç problem çıkmadı. Biraz yağ eksiltiyordu. Ben de ara sıra tamamlıyordum. LPG den kaynaklı problemler yaşadım ama motor ile ilgili değildi. Ben sattığımda araç 235.000 km idi. Takasa verip sıfır era 1.5 dizel aldım. Geçen yaz Malatyaya gidip geldim, tık demedi. Hem de klima acçtım pozantıdan itibaren. Problemler yaşadım ama küçük teknik nedenlenden dolayı. Motor hala sapasağlamdı. Yağ eksiltiyordu. 1000 km de yarım Lt diyebilirim.

9. 44kdr046

44kdr046 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    işe yaramaz o araç ama yinede kazasız belasız sürüşler

10. adamugr

adamugr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yağ eksiltme gibi bir problem yok şimdilik inşallah olmaz

11. 1,5 GLS kullanıcısıyım altınoluka gelirken aracta oturmaya bile yer yoktu nerdeyse altı değdi değecekti yere gözünü sevdiğimin motoru hiç zorlandmadı bile deli gibi kaçıyor bu 1,5 milenyumlar ama çok yaktı orasıda ayrı tabikide...yani motor 10 üzerinden 10https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

12. hasan.n

hasan.n Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bende 1.3 lx alıcam 2000 model ama lpg'li araç ve 157binde şu anda motorcuya gösterdik bir sorunu yok dedi içime sinmedi ama sizce bir sorunla karşılaşabilirmiyim ?

13. adamugr

adamugr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu araçların motorları gerçekten iyi yapılan yorumlarda bunu gördüm. tabiki km yapmış araç sorun çıkarabilir. benim aracımda çok km yapmış ama bir şikayetim yok. selamlar

Bu Sayfayı Paylaş