Arkadaşlar bir araç buldum kararsız kaldım edermi bu parayı. Era 1.5 crdi select 2011 137000 orjinal km servis bakımlı 3 kazası var sol arka kapı boyalı sol on kapı değişmiş. toplamda 3000 tl hasar gozukuyor yetkili serviste yapıldığı için fiyatlar biraz yüksek bildiğiniz üzere.şasede kaputta tavanda vs önemli noktalarında oynama yok. Aracın genel durumu iyi temiz kullanılmış. 26500 edermi açık konuşmak gerekirse
benim era 128.000 de servis bakımlı, kazasız boyasız 2010 model 1,5 crdi team abs, çok da temiz kullanıldı ederi ne kadardır acaba? Sizin sorunuzun cevabı değil ama piyasayı takip ettiğinizi düşünerek sordum
Piyasayı takip etmeye çalışıyorum ama çok anlamam açıkçası. Sizin aracı değerlendirecek kadar bilemem bu işleri. O yüzden fikir alıyorum. Eğer bana soruyosanıZ tabiki
Yok şimdilik satılık değil yaza satmayı düşünüyorum, piyasadaki eralar pahalı geliyor bana, o fiyatlara satamıycakmışız gibi geliyor. Yani kasko değeri 23,250 lira arabaya 27.000tl istemek çok gibi geliyo
Motoru temizse,içinize de sindiyse eder ama bi 500-1000 tl indirmek için pazarlık yapmak da mantıksız olmaz bence. Biraz daha zorlayın derim belli olmaz belki daha uyguna kapatabilirsiniz.
pazarlık konusu satıcıya göre değişir ben matrix i satarken depo full dü adam illa indirim dedi bende dolu depo mazot var yeter dedim yok illa in vs bende sen bilirsin dedim aracı kitledim 100 bin km üzerşndeki araçlar ile aynı fiyatı yazmışyım 45 bindeki araca halada indirim diyince dönüp gittim
Abi sen ne zaman sattin arabayi ya? Benimde hicbiseyden haberi yok. Bi nişan yapmak insani 5sene geri atiyor yahu Yanma odasından gönderildi.
Satmaya niyetin varsa henüz karar vermiş değilim. ama bana hemen lazım işe gidiş geliş zor oluyo. Bahsettiğim araç arkadaşta pazartesi son kararı verecem artık hayırlısı.
Kilometresi çok yüksek geldi bana ama forumda gördüğüm kadarıyla bakımları yapıldıysa sorun cıkarmıyor uzun kilometreler
Yok hocam en az 3 ay daha satmayı düşünmüyorum aksilik olmazsa. Satarken de ilanı ilk foruma koyarım zaten