karbon olayını denedim kendim yapabilir miyim diye çok zor değilmiş ama önemli olan karbonun kalitesi kaliteli karbon sizi hiç yormuyo ismini bilmediğm bu parçayı da karbon yaptım sırada tampon altı var
Kapı içleri çok hoş, havalandırma kısmı çok göze batmış. Galiba ısıtmadan yapıştırmışsın sana tavsiyem saç kurutma makinesi ile ısıtarak yapıtırmayı dene birde. Köşeler daha rahat ve güzel oluyor.
Denemek güzel şey. Ben de kapı direklerine yapmıştım. Aslında teyp çerçevesine de yapmıştım ama yakışmadığı için geri söktüm
Plasti-dip i arkadaşın juliettanın jantlara ve tampona uyguladık 10 numara oldu.Biz siyahını kullandık uygulaması çok basit.Ama biraz pahalı.Sprey değilde 5 veya 10lt lik kutu halinde alıp kompresör ile uygulamak daha ucuza geliyor.Ayrıca çizik olması durumunda yeniden üzerine sıkıp rahatca kapatabiliyorsunuz.
arka plakalık beyaz kalsa iyiymiş.. millet ne anlıyor bu karbon kaplamadan anlamıyorum.. ben hiç begenmiyorum açık konuşmak gerekirse.. metalik gri kaplamak daha canlı gösteriyor yada mat ( benim görüşüm )