Arkadaşlar merhaba, Bi arkadaş aracına port bagaj taktırmak istiyor. Araç 2001 model Fiat Bravo HGT. Tek kapı. Şırnak tan Ordu ya gidip geliyor.Port bagaj taktırmak için tavan oluklarına ihtiyaç var yada kapı kasasına tutturulması gerek ama arka kapı olmadığı için olmuyor ve tavan oluğuda görmedim.marealara takılan port bagajlar hepsı kapıdan . audi a3 tek kapılarda arka cam çercevesinden tutturulmuş ama bravoda imkansız gibi duruyor. Bununla ilgili tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
peki kapı kasnaklı olmadan tavana yapıştırılan tavan çıtaları hakkında bilgisi olan var mı ? tavanın içinden mi vidalıyorlar ?
kayak takımlarının taşınmasında kullanılan mıknatıslı tip olanları var ama port bagajın mıknatıslısı varmı bi soruşturmak lazım eğer varsa hiç tavan barıyla filan uğraşmaya gerek kalmaz
Yok kardeşim direk thule un 500 litre cıvarında ki bagajlarından koyacak. Bavullar falan ağır olacak yani Yanma odasından gönderildi.
abi o zaman tavan barı takması gerekir heralde benim düşüncem o yanda ama nasıl takıldığı hakkında bir fikrim yok malesef
Araba benim olsa onuda kendim yapardımda .) Bitane şahin tavan barı aoldan sağ kapıya. Bağlanan bara bağlı olarakta 2 tane arkaya .) Silikon ile yapışıyormuş. Ama sağlam silikon tabi Yanma odasından gönderildi.
Fatih çok gaz veriyorsun ben bıktım evde oturmak istiyorum artık boşboş .) Yanma odasından gönderildi.
abi daha bitiremedin sen mercekleri nasıl rahat durabiliyosun ben onu anlamıyorum ben olsam çatlardım vallaaa
en iyisi tavan delinip civata ile sabitlenmesi ama yarın öbürgün su alır veya çürüme yapar orası bilinmez.