Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ferrrari Korna bağlantısı nasıl yapılır.

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda 2006 getz vgt tarafından 24 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

1. 2006 getz vgt

2006 getz vgt Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    berkay kara
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    İyi akşamlar.

İnternetten [h=1]BTCar F1 Ferrari Kornası aldım. kendim taktım fakat. ilk denemede dıt deyip sesi kesildi. 10 amperlik sigortası vardı sigorta atmış.[/h]acaba yerine 20 yada 25 amperlik sigorta taksam kablo korna rölesi veya elektrik tesisatına zarar verirmi. Aranızda bu kornalardan takan varmı illakide harici röle takılması ve harici olarak kablomu cekilmesi gerekir mi acaba .....

2. uqur1987

uqur1987 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Uğur Çınar
    aslında en güzeli korna için role taktırmak sağlıklı olması için bizim bi direk ferrari kornayı takip kullandı sıkıntı olmadı aslında kaç senedir de kullanıyor orjinal tesisat ta artı eksi yi ters bağlamış olabilir misiniz ? araya sigorta ya gerek yok kanımca :D

3. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    ben bağlarken. kutunun içinden rölesi çıkmıştı ayriyetten sigortada bağlamıştım ama kaç amper taktığımı hatırlamıyorum

GT-S6500D cihazımla gönderdim

4. 2006 getz vgt

2006 getz vgt Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    berkay kara
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    içinde rölesi çıktı fakat kablo röle vs karmaşa olucak kaput ta röle 30 amperlik ama korna 30 amper çekmez zaten.atan sigorta 10 amperlik . araçta orjinal korna rölesi var . benim merak ettiğim sigorta kutusunundaki orjinal röle kaç ampere kadar dayanır. üzerinde hiç akım değeri yazmıyor. ayrıca atan sigorta kendi orj sigortası 10 amperdi . bilginiz varmı acaba

Bu Sayfayı Paylaş