Az önce rastladım.. Ne kadar iyidir bilmem ama bana ucuz geldi.. Ben yaptırdım bakımını arabamın.. Ve fiyatı bundan biraz daha yukarıdaydı.. iletişime geçen çok arkadaşım oldu, o sebepten arkadaşlarımıza katkısı olabileceğini düşündüğüm için paylaşıyorum. http://www.sehirfirsati.com/deals/a...rvis/17488730?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_44&a=1326
teşekkür ederim arkadaşım bursada şubesi varmış yarın kısmetse bir gider yüzyüze konuşurum sonucunu öğrenirim tamda bakım zamanı gelmişti aracın
Orasını bilemem.. Ama bu tarz sitelerde reklamlarını yapabilmek için çok kaliteli işleri de ucuza pazarlayabiliyorlar.. Ben aracım yokken araç kiralama olaylarından faydalanmıştım.. 2 kupon alıp denemiştim.. Sonra diğer rent a carlara göre daha pahalı olmasına rağmen vazgeçmedim o adresten araç kiralamaktan.. Hem çok kaliteliler hem de profesyonel hizmet veriyorlar.. %50 indirimli kiraladım başta ama daha sonrasında benden alacaklarını aldılar . Helali hoş olsun hak ediyorlardı.. O Sebepten konuşmak,dinlemek ve araştırmak lazım derim ben.. Reklam yapıp kendilerine müşteri mi bağlamak istiyorlar.. Yoksa cidden kalitesizler ve sürümden bi kereliğine de olsun kazanalım mı diyorlar.. ) Bunun cevabını bulmak önemli.