Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

fasılalı silecek taktırıyorum.

'Getz Forum - Club' forumunda jojo tarafından 2 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. jojo

jojo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar 1,5 startta fasıla lı silecek olmadıgından sinir oluyordum. bugün bircok yerde gezdim. once sanayiye ugradım . bulamadım. ardından topkapı ekole ugradım . yapılmıyor dediler. ardından . güngören atm ye ugradım. yapabileceklerini söylediler. parca siparisi verdiler kısmetse cumartesi günü takacaklar. fiyat biraz tuzlu:( 190 tl .. .düsünen arkadaslara duyrulur.. .

ayrıca ön tampon altı karlıkta aldım aksaraydan 25 tl onu kendim taktım.. takması basit . klipsli bi parca yalnız uc kısımlar vidalnması gerekiyo onun icin camurluguk kenarındaki 3 vidanın acılıp aradan hazır olan vida yerinden sıkılması gerekiyo . . birz ugrastırıyor ama güzel oldu.. su parcaları takılı versede hyundai milleti ugrastırmasa .....

2. hayırlı olsun fasılalı silecek süper oluyor bir ayarlıyorum o kendisi çalışıyor...

3. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Servis danışmada Koray bey var selamımı söyleyin. Kendisi yakın arkadaşımdır...

4. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    nasıl kendisi çalışıyor anlamadım.
    bende var ama nasıl kullanacağımı bilemiyom

5. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bence o kadar gerekli bişey değil bende var ama kullandın mı dersen az.

6. zamanına ayralıyorsunz ( bende kademeli sık sık ara ara gibi yada 2 sn ye 3 sn ye gibi) o kendisi okadar zaman gectimi kendisi çalışıyor otomatik yani binevi.

7. jojo

jojo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sagol. zaten onunla gorüstüm. yardımcı oldu sagosun.ama pek fiyat kırmadı:(

8. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    kardeş ön tampon altı karlığı aksaray'da nerden aldın acaba?
    benim era'da yok.
    bende almak istiyorum fiyatıda makulmuş.

9. jojo

jojo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aldıgım yerin ismine bakmadım yalnız marmaray insaatına gelmeden soldaki ilk sokaktakore ve japon oto parca diye yazıyordu . sorarken karlık diye sor.

10. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hyundai Ekol bana xenon için 800 lira fiyat verdi. Basit balans ayarını bile yapamayıp çamuru lastiklere attılar. Dışarıda 30 dk hallettirdim.

Fasılalı silecek çok işe yarıyor gerçektende, olmaması baya bir zorluk, şimdiden hayırlı olsun.

Linkte olayın detayı aşağıda. Hakı hak edene ne olursa olsun vermek gerekir. Ekolde bunu hak ediyor...
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=14231

Düzenleyen : GRAFTT

11. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    eyvallah kardeş çok sağolasın.
    yalnız benim anlamadığım konu çamurluğun tampondan olan alt taraflarındaki vidayı gevşetip, karlığın ucunu yerine takıp, vida'yı tekrar mı sıkıştırıcaz?

bu arada bende aracımı ekol'den almıştım.
    ekol iyi değilse aracımı başka servise götüreyim ilk bakımında?
    sizler hangi servisi tercih ediyorsunuz?

Düzenleyen : kentaur

12. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arabamı aldığımd karlığı kırmışlardı taktırdım ama taktırırken hiç dikkat etmedim açıkcası. Benim aracım Getz. Karlık diyip geçmemek gerekir gördüğü görev çok fazla.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

13. jojo

jojo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende aracımı ekolden aldım fakat servis olarak rezalet ne aracla ilgileniyorla nede insanla yani tok satıcı muhabbeti. aracım daha 3900 km de bundan sonra atm ye gidicem en azından yardımcı oluyorlar .

alt karlık icinse vida sadece sag ve sol uca gerekiyo takılmasada olur fakat saglama almak icin vida sonradan takılıyo vida vermiyorlar. vidayı takmak icin lastigi saga veya sola kompe kır. camurluk kenarunda 3 tane vida var onları ac cok kolay . pilastik parcayı hafif cek . hemen alttada pilastik bi vida daha var onuda acarsan daha iyi olur . aradan hazır olan vida yerine rasgekle 1er vida atarsan daha saglam olur . takamazsanda sadece klipslerbile karlıgı tutar ..

14. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Fasılalı silecek taktıracağınıza yağmur sensörü taktırsaydınız.

15. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    tamam kardeş verdiğin bilgiler için teşekkürler.

16. mchasret

mchasret Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fasıla ne oluyor bende 1.4 slect 2009 war o bende warmıdır acaba

17. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    zaman aralıklı çalışma.
    select'te var.

18. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Açıkcası ne benim arabamı nede kuzenimin arabasının tamiratı yapamadılar. Hep problem hep problem. Çalışanları saniyedeki işi bilmeyen en kötü sanatkarlardan daha beter. İkram bölümünde kahvenin süt tozu kutusu hep boş hep boş. Sabah, öğle ve akşama doğru gittim hep aynı.

Koymuşlar 3 tane pc muhakkak 1 tanesi çalışmaz diğerleride görev görmez.

Recep bey bizimle ilgileniyordu, en son başıma gelen olaydan neredeyse arabamı kaç para verirlerde versinler razı olarak satacaktım.

Benzin filtresini değiştirin diyorum bakımda 18 lira diyorlar. Faturayı inceliyorum değişmemişler, arıyorum usta bakmış temizmiş, değiştirmeye gerenk yok yazık günah diye söylemiş. Ulan be mühtezeller kapalı kutu dışı siyah bir plastiğin içini nasıl görüyorsunda temiz gerek yok diyorsunki. Sonradan değiştittiriyorum 18 liralık parçaya işçilik saati 40 lira yazıyorsun, hadi diyorum olsun arabam en iyi biçimde olsunda giden 40 lira olsun. 60 bin bakımında arabamdan şikayetlerimle toplam 8.5 iş günü serviste kaldı. Balans ayarlarını dışarıya götürdüler yine yapamadılar lastikleri aldığım yer 30 dk halletti direksiyonda titreme vs kalmadı...

Arkadan gelen seslerden şikayetçi olduğumu iş raporuna yazdırıyorum, arabayı teslim ealıyorum seslerden eksilme yok bir daha gidiyorum ondan sonra gerekli parça siparişi veriliyor. Amortisörler burclar değişiyor ustayla teste daha çıkar çıkmaz ilk soldan geri dönüp geri geliyoruz sesler aynı...

Gelelim kuzenimin arabasına; Arabanın baskı balata vs komple set değişti 4. ayda geçen ay servise gitti baskı balata arızalı demişler. Araba 8 bin km yapmasına rağmen parça garantiden değişmeyerek tornalandı ve ücreti araç sahibine yansıtılmaya çalışıldı.

Ben başıma gelenleri sizlerle uzun uzunda olsa paylaştım. İsterseniz kendi aracımı ve kuzenimin aracının plakasını vereyim Ekole gittiğinizde sorun Recep beye. Aksini söylerse bana söyleyin anında alınlarını karışlayayım.

Hiç bir zaman aradaki resmiyeti bile kaldırıp Recep beyden başka türlü kendisine ithamda bulunmadım.

Bu aralar yeni bir servis için arayıştayım bana yakın olarak Hyundai Elmas var, Bu servisten memnun kalan müşteriler çoğunlukta ve servis çalışanları üst düzeyde seçilmiş diye duyumlar bir çok taraftan kulağımda yankılanıyor. Elmas otonun birde fiyatlarını öğrenip mukayese yapmak istiyorum kısa zaman içinde...

19. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    graftt, yaşadıkların gerçekten hoş değil.
    geçmiş olsun diyorum.

bende era'mı 2000 km de kontrole götürdüğümde arka tamponu mu vurmuşlardıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif. eve geldiğimde parkettiğimde farkettim ve küplere bindim.
    2cm'lik ufak bi göcük vardı tamponun tam ortasında ve boya falan kalkmamıştı. herhalde alet sandığına çarptı.
    şimdi adamlara gidip anlatsam yüz göz olacaz asla kabullenmeyeceklerdi bende sinir olucam diye gitmedim ama ekol'ün kalitesini anladım.
    bende herhalde bayraktar'a gidicem servis için.

Düzenleyen : kentaur

20. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teşekkür ederim, açıkcası şikayet edecek merciide yok. Şikayet edilen mercii ilgi ve alaka gösterse keşke...

Bayraktardan olumsuz şeyler hiç duymadım, ama Elmas bana daha uygun sanırım. Arabamı vermeden önce elbet gidip biraz kendilerindne bilgi alacağım, birazda sabır taşlarını zorlayacağım bakalım tepkime ne derecede...

Ekolü gördüklerime anlatıyorum görmediklerimede haber yolluyorum nekadar kepaze olduklarını... İlk başlarda çok iyilerdi yalan demiyeyim ama son zamanlarda kırdıkları yumurta 100 ü aştı. Allah böyle servislerden bizleri muhafaza etsin...

Bu Sayfayı Paylaş