94 EXCEL aracın farları ve lambaları komple değiştirilmesine rağmen farlardan bir türlü istenilen performansı alamıyorum, çok zayıf yanıyorlar, sorun nerede olabilir acaba, bulunduğum yerde sanayi var ama malesef USTA yok!!! Teşekkür ederim.
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=14011&PN=1 forumdan araştırma yaparak daha fazla konu bulabilirsiniz. Düzenleyen : erasser
Benim aracımında farları kuvvetli değildi. Forumumuzda yaptığım araştırmada orsam marka nıght breaker h4 ampullerden aldım ve taktırdım. Tanesi 15 tl'den çifti 30 tl. Gece olunca ilk işim denemek oldu ve çok memnun kaldım. Hem çok daha parlak hemde ışığın kalitesi çok yüksek, gündüz gözü ile bile anlaşılıyor, herkese tavsiye ederim.Teşekkürler....
en uygun çözüm.. yalnız akılda tutmak gerek ki bu tarz ampuller (kutusununda üzerinde yazdığı gibi) aslında normal trafikte kullanım için değil arazi, offroad kullanımları içindir. Yinede ehven-i şer diyerek h4 farlarda donanımsız xenon kullanan kültürsüzlerin yanında makul karşılanmakta. Tek ricamız : Ampulleri taktıktan sonra farlarınızı ayarlatınız.
Sayın suat bey, elbetteki ampul değiştirme işi sonrası far ayarlarımı usta bir elekrtikçiye yaptırdım. Asla bir trafik canavarı olmak istemem, bu yüzden gerekli tedbirlerimi almadan asla yola çıkmam. Sonuçta hepimiz Allah'ın birer kuluyuz ve kimse kimsenin canına mal olmak istemez...Teşekkürler...
osram night breaker trafik'te kullanıma izin verir, üzerinde dediğiniz gibi bir ibare bulunmamaktadır. bu dediğiniz ibare beyaz aydınlatan osram cool blue için geçerli'dir.
Öcelikle Hiç Biri 3,750 K veya 4300 K Ampülün YErini Tutmaz. Orjinal Ampül Renginde 5000 K Bembeyaz yanar. 4300 Orjinal Xenon Rengi Yanar. Osram mi Mtec mi Sorusunun cevabi ise; Osram Night Breaker'dir Mtec Blue White ile Kıyaslandıgında Uzunlar yandıgında Night Breaker kadar Işığı yaymaz. Aracınızda Mercek var ise Hiç Bir Ampülde Sıkıntı Yaşamazsınız. Tavsiyem Aracınıza 3.750 K ile 5000 K Arasinda Ampül Kullanmanizdir. Karşınızdaki kullaniciyi Rahatsiz etmezsiniz. Saygılarımla.
daha önce bendede 94 excel vardı ozaman her ampül rahatça bulunmadığı için ve bende ışığın azlığından şikayetçi olduğum için normal 55 w. ampül yerine 100 w. lık beyaz ampül takmıştım ama bunun için farlara giden kablonun oraya bir röle koyuyorlardı güzel bir far ayarıda yaplınca oldukça güçlü beyaz karşı tarafında gözünün içine girmeyen bir aydınlatma sağlıyordu.. Ama yakın zamanda yaptığım araştırmaya göre şuan için eniyisi ""bosch 90 plus"" ampül kullanmak... kullananların yorumu ve testleri sanırım %90 kadar daha fazla aydınlatma yaptığı yönünde