bu resimdeki sonata çine yollanan sonatalar dikkaet ederseniz her resimde bir fark var bizim araçlara göre mesela direksiyondan telefon özelliği dvd si ki bana çok uyduruk geldi ama orjinal teybin üstündeki zaten hyundai amblemini görebilirsiniz.. kapıdaki ışıklandırma plastiğine kadar farklı bizdekiler misal kırmızıdır resimdeki saydam.. ama en çok göstergelerine bayıldım dikiz aynasındaki sayılar sanırsam park sensörü yada telefonla ilgili olsa gerek havalandırma ızgaraları bile bir garip geldi bana ilginç
Dikiz aynasındaki sayı değil, S yazıyor yani South. Dikiz aynasında pusula var kısacası. DVD çok uyduruk duruyor gerçekten. Gösterge kadranı da benim araçtakine çok benziyor. Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum da bunun kapısındaki kırmızı ışık olan yer sizin değiştirmek istediğiniz gibi beyaz.
Cruise Control tuş takımı telefonla değişmiş, acaba bunun Cruise nolmuş Ayrıca sol taraftaki tuşlar ne işe yarıyor diyordunuz, bunun sol taraftaki tuş takımı tamamen dolu gibi görünüyor. Ayrıca bu arabada da çift taraflı klima var, bi bizde yok zaten.
evet saydam ben o saydamdan vazgeçmişdim en son çok arkadaşım kırmızı kalsın dedi bütün araçlarda kırmızı falan dediler.. ama bunda görünce gene bir kafama girdi.. o taraf şöyle dolu olabilir mesela cruise tuşu o tarafa alınmış olabilir.. aracın bazı özellikleri o tarafdan açılıp kapanıyor olabilir yani oraya taşınmış olabilir.. göstergeler sadece şunda şey içinde çok hoşuma gitti.. birde bir ayrıntı daha yazıyım kolonların üstünde bir etiket var bazı firmalar bose yada alpine gibi firmalara ses sistemlerini fabrika çıkışı yaptırırya kolonların üstünde o firmanın ismi yazar etiketi olur bose alpine gibi sanırım hyundai çine yolladığı sonatalara bir firmaya özel yaptırmış ses sistemini..
Hayır sizinkiyle aynı sistem o araçlardaki ses sistemi. Maksat insanların gözüne sokmak Bendeki kasanın göstergeleri onlar, çıkmacıdan bulup taktırabilirsiniz gibi geliyor bana.
yok o kadar şart değil sadece hoşuma gitti ilerde belki inglow şu plazma kadranlar oluyor bazı firmalar yapıyor 3 boyutlu bizim araç için o tip bir kadran bulursam alırımgerçi hep modifiye firmaları bmw audi gibi markalara yapıyor ama yapılırsa alınır güzelde olunur.. beyaz kadranda yakışır..
Bunlar çine yollanan sonatalar.. Genelde çine yollanan bütün araçlar farklı oluyor oranın insanının yaşam tarzı yollarına v.b göre. mesela vw de çine özel passat üretiyor long şase passat long yani tek çine özel üretiyor..
Makyajlı bu. Çin'in makyajı anca bu kadar oluyor Makyaj öncesi bizdeki 2007lerle aynı panjur falan. ön farları ve göğsü değiştirmek yerine basitçe ızgara, göstergeler falan makyajlanmış sadece.
şu anda dünyada en yüksek araç satışı ve tüketimi çinde firmalar çine en iyi araçlarını ithal ediyor yani ordaki sonatalar biizmkilerden bile iyidir yoksa satılmaz mercedes bile çine özel üretim yapıyor o araçdaki makyaj yada olmayan fark tamamen çin tüketicisinin zevki kullanım tarzı ile alakalı misal demek ki çinde araçlarda telefon kullanımı çok yoğunki hyundai telefon özelliğini araçda ön plana almış.yada pusula özelliği gene bence aşırı gereksiz bir şey demek ki çinde gerekliki hyundai koymuş yani çinli demek pusulaya bakıp yolunu arıyor bazen ) oranın yaşam tarzı ile ilgili şeyler bunlar.. amerikaya yolladıklarındada amerikan stoplar navigasyon falan koyuyor demek ki oranın halkınında talebi o yönde.. Düzenleyen : panzer
En güzeli bizim ülkeye gelenler. Halkın talebinden bize ne, Assan olarak keyfimiz ve kahyası eşliğinde size harika donanımlar getiriyoruz
işde türk halkıda ona göre eksiklileri kendi zevkine göre donanımlar getirtip tamamlıyor yoksa bu kadar bir ülkede ek donanım ve aksesuar satışı olurmu.. millet gider comfort paket araç alır bir ton para harcar elegance a çevirir e canım kardeşim o kadar para harcıycağına direk elegance ını alsaydınya diyesi geliyor insanın
aslında east blood un aracına bakınca dikkat ettinnizmi bilmiyorum ama dış görüntüyü iç görüntüyü kısaca görüntüyü bir yana bırakınca sadece donanım gözüyle bakarsanız zaten bizim araçlarla donanım fazlası yok birebir aynı hala yağmur sensörü yok )) hala navisi falan yok )) hala çift bölgeli kliması yok )) yani genel olarak söylüyorum yoksa olan modelide vardır ama bizim kasalardada olan versiyonları var işde çin versiyonlarında çift bölgeli klima takmış hyundai