Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Farklı bir sonata

'Sonata Forum - Club' forumunda panzer tarafından 28 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
  2. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu resimdeki sonata çine yollanan sonatalar dikkaet ederseniz her resimde bir fark var bizim araçlara göre mesela direksiyondan telefon özelliği dvd si ki bana çok uyduruk geldi ama orjinal teybin üstündeki zaten hyundai amblemini görebilirsiniz..

kapıdaki ışıklandırma plastiğine kadar farklı bizdekiler misal kırmızıdır resimdeki saydam..

ama en çok göstergelerine bayıldım

dikiz aynasındaki sayılar sanırsam park sensörü yada telefonla ilgili olsa gerek

havalandırma ızgaraları bile bir garip geldi bana ilginç

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Dikiz aynasındaki sayı değil, S yazıyor yani South. Dikiz aynasında pusula var kısacası. DVD çok uyduruk duruyor gerçekten. Gösterge kadranı da benim araçtakine çok benziyor. Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum da bunun kapısındaki kırmızı ışık olan yer sizin değiştirmek istediğiniz gibi beyaz.

4. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    dvd hariç herşey güzel :D

5. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    en sonunda sonata aldırcaksınız hahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

6. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Evet araçta yapılanlar o kadar da güzel göstermemiş özellikle dvd çok solgun gösteriyor.

7. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Cruise Control tuş takımı telefonla değişmiş, acaba bunun Cruise nolmuş :) Ayrıca sol taraftaki tuşlar ne işe yarıyor diyordunuz, bunun sol taraftaki tuş takımı tamamen dolu gibi görünüyor. Ayrıca bu arabada da çift taraflı klima var, bi bizde yok zaten.

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    evet saydam ben o saydamdan vazgeçmişdim en son çok arkadaşım kırmızı kalsın dedi bütün araçlarda kırmızı falan dediler.. ama bunda görünce gene bir kafama girdi.. :)

o taraf şöyle dolu olabilir mesela cruise tuşu o tarafa alınmış olabilir..
    aracın bazı özellikleri o tarafdan açılıp kapanıyor olabilir yani oraya taşınmış olabilir..

göstergeler sadece şunda şey içinde çok hoşuma gitti..

birde bir ayrıntı daha yazıyım kolonların üstünde bir etiket var bazı firmalar bose yada alpine gibi firmalara ses sistemlerini fabrika çıkışı yaptırırya kolonların üstünde o firmanın ismi yazar etiketi olur bose alpine gibi sanırım hyundai çine yolladığı sonatalara bir firmaya özel yaptırmış ses sistemini..

9. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hayır sizinkiyle aynı sistem o araçlardaki ses sistemi. Maksat insanların gözüne sokmak :) Bendeki kasanın göstergeleri onlar, çıkmacıdan bulup taktırabilirsiniz gibi geliyor bana.

10. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yok o kadar şart değil sadece hoşuma gitti ilerde belki inglow şu plazma kadranlar oluyor bazı firmalar yapıyor 3 boyutlu bizim araç için o tip bir kadran bulursam alırımgerçi hep modifiye firmaları bmw audi gibi markalara yapıyor ama yapılırsa alınır güzelde olunur.. beyaz kadranda yakışır..

11. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Resimlerdeki sonata makyajsız kasa gibi ama ön panjur farklı tam olarak çözemedim.

12. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Bunlar çine yollanan sonatalar.. Genelde çine yollanan bütün araçlar farklı oluyor oranın insanının yaşam tarzı yollarına v.b göre.

mesela vw de çine özel passat üretiyor long şase passat long yani tek çine özel üretiyor..

13. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Makyajlı bu. Çin'in makyajı anca bu kadar oluyor :) Makyaj öncesi bizdeki 2007lerle aynı panjur falan. ön farları ve göğsü değiştirmek yerine basitçe ızgara, göstergeler falan makyajlanmış sadece.

14. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    şu anda dünyada en yüksek araç satışı ve tüketimi çinde firmalar çine en iyi araçlarını ithal ediyor yani ordaki sonatalar biizmkilerden bile iyidir yoksa satılmaz mercedes bile çine özel üretim yapıyor o araçdaki makyaj yada olmayan fark tamamen çin tüketicisinin zevki kullanım tarzı ile alakalı misal demek ki çinde araçlarda telefon kullanımı çok yoğunki hyundai telefon özelliğini araçda ön plana almış.yada pusula özelliği gene bence aşırı gereksiz bir şey demek ki çinde gerekliki hyundai koymuş yani çinli demek pusulaya bakıp yolunu arıyor bazen :)) oranın yaşam tarzı ile ilgili şeyler bunlar.. amerikaya yolladıklarındada amerikan stoplar navigasyon falan koyuyor demek ki oranın halkınında talebi o yönde..

Düzenleyen : panzer

15. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    En güzeli bizim ülkeye gelenler. Halkın talebinden bize ne, Assan olarak keyfimiz ve kahyası eşliğinde size harika donanımlar getiriyoruz :D

16. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    işde türk halkıda ona göre eksiklileri kendi zevkine göre donanımlar getirtip tamamlıyor yoksa bu kadar bir ülkede ek donanım ve aksesuar satışı olurmu..

millet gider comfort paket araç alır bir ton para harcar elegance a çevirir e canım kardeşim o kadar para harcıycağına direk elegance ını alsaydınya diyesi geliyor insanın :)

17. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Belli ki bizim araçlardaki donanım da fazla geldi, baksanıza yeni kasa gelmiyor :)

18. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    aslında east blood un aracına bakınca dikkat ettinnizmi bilmiyorum ama dış görüntüyü iç görüntüyü kısaca görüntüyü bir yana bırakınca sadece donanım gözüyle bakarsanız zaten bizim araçlarla donanım fazlası yok birebir aynı hala yağmur sensörü yok :))) hala navisi falan yok :))) hala çift bölgeli kliması yok :))) yani genel olarak söylüyorum yoksa olan modelide vardır ama bizim kasalardada olan versiyonları var işde çin versiyonlarında çift bölgeli klima takmış hyundai :)

Bu Sayfayı Paylaş