2009 model getz aracımın far ampüllerini xenon kitle değiştirmek istiyorum fakat muayeneden xenonların geçmesi için otomatik far yükseklik ayarı şart koşulmuş. benim araçta manüel yükseklik ayarı var xenon kit takılınca far yükseklik ayarı iptal mi olacak ? ve xenon kit takılınca muayeneden geçme durumu nedir ? kullanan arkadaşlar Bilgi ve tecrübelerini eksik etmezlerse sevinirim saygılarımla.
muayeneden geçemezsin far yükseklik ayarınız çalışır sorun olmaz bu gün gittim muayeneye iş yerinin arabasını kesinlikle otomatik yükseklik ayarını olması yani arabanın orinalinde olması lazım dediler bende mercek yapmıştım ama olmaz geçmez dediler
Manuel far ayarı iptal olmaz çalışır. Sonradan takılan xenonlarin hiç biri geçmiyor fabrika çıkışlı olmalı.
Bende sormuştum Isa hocam banada aynısını söylediler. Işin diğer kısmı trafikte polis ceza yazıyor olması
yazsınlar bence haklılar ama göz alanlara yazsınlar adam öyle bir yapmış ki arkana düştüğünde yada karşıdan geldiğinde seni resmen kör ediyor
Onca para alınıyor ülkemizde araba sahiplerinden ama yollardaki aydınlatma vasat. Vatandaşta bu tür şeylere yöneliyor. Diğer husus h4 merceksiz aydınlatma vasat bunada çözüm olabilir üreticiler yada devlet tarafından teşvikle.
yorumlarınız için teşekkür ederim son olarak xenon değilde ona yakın ampul tavsiye edebilir misiniz elektrik tesisatına zarar vermeyecek çabuk arızalanmayacak marka ve model olarak
İstediğiniz nedir, sadece beyaz ışık olsun gerisi önemli değilmi, yoksa aydınlatma iyi olsun ise bunun içinde forumda tonla konu ve yazı mevcut.
muayeneyi dert etmeyin.. aracı muayeneye sokarken xenon ampulleri sökün, normal ampulleri takın ve öyle gidin muayeneye... muayeneden geçtikten sonra tekrar takarsınız xenonları :RpS_cool:
evet herkez aydınlatma sisteminin iyi olmasını ister malüm yeri geliyor gece yolculuğu yapıyoruz. onun için araştırma yapıyorum. bu güne kadar xenon kullanmadığım için araştırma yapmadan almak istemiyorum.bu yüzden düşünce ve yardımlarınızı önerdim.
yardımlarınız için teşekkür ederim. hafta sonu kadar araştırmalara devam edeceğim ya xenon taktıracam (h4 8000k yada 6000k ikisinden biri) yada kaliteli halojen ampul
Kalitesiz, ayarsız, sorunlu Xenon takacaksanız hiç takmayın daha iyi. Trafikte karşınızdaki insanla birlikte kendi güvenliğinizide riske atarsınız. Ben dandik Xenon kullanan adamlara az sövmüyorum trafikte. Onlar yüzünden kısa süreli kör oluyoruz resmen. Önümüzü görmeden gitmeye çalışıyoruz. Hele bide kartal, şahin, doğan gibi araçlara takıyorlarki sormayın gitsin... Tavsiyem kaliteli bir beyaz ampul alın, hem uzun süre kullanın hem güvenliğinizi tehlikeye atmayın...
gurcan arkadaşım marka model yazarsan araştırdıklarım arasında değerlendirme yapabileyim çok fazla bilgiye sahip değilim ampul hakkında
Cin mali olmamasina dikkat edin. Onun haricinde 200-250 tl arasi olanlar makuldur... Orasini siz arastirip bulursunuz. Lg Optimus Sol cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi