Bir çalışma ile daha karşınızdayım arkadaşlar sistem faal bir şekildd çalışmaktadır.Kullanığım malzemeler aşğıdakiler yapım aşamasını daha sonra anlatacağım şu anda zamanım yok.Gündüz zamanım olmadığı için akşam çekebildim gün içindede video çekip yükleyeceğim arkadaşlar. Liste halinde kullanıklarım; 1)Tofaş cam sileceği fıskıyeleri 2)renaoult cam su motoru 3) bir miktar cam suyu borusu 4)boruyu tekden çifte çevirmek için T kullanılan malzemeler birebir aynıdır ben elimde olan malzemeler ile yaptım sistemi aşağıdaki videoda sistem faal bir şekilde çalışmaktadır. SAM 1049 - YouTube bir sonraki çalışmam alarm kumandası ile bagaj kapağı açmak olacak.
Yok hocam gün içinde çalışlıyor olduğum için firsat bulamadım ama en kısa zamanda gündüz çekilmiş foto videolarıda koyacağım
Tabi bir tofaş su motoru ve harici bir depo ile yapmakda vardı ama hesap ettim depoyu koyabilecek bir yer bulamayınca tek depo tek çift çıkışlı tek motorundan ancak bu kadar verim alabildim=)
emegine saglık arkadaşım hoş olmuş istersen şu konuya bir gözat daha iyi bir verim alabilirsin https://www.hyundaiclubtr.com/24831-elantra-xd2-far-yikama-projesi.html Elantra XD2 kasaya mürsel hocam çok iyi bir şekilde yaptı ve bizzat yakından görme fırsatımızda oldu belki su tazzigi hakkında bir fikir verebilir sana
Mürsel bey iyi bir para ve çok emek vermiş tabiki verdiği emege degmis ve gerçekten çok güzel olmuş harkulade.Ben mürsel bey kadar özenerek yapmadım elimde olan malzemelere sadece metresi 30 kurustan fiskiye hortumu aldım yaklasik 1saattede işlem tamam=) hani toplamda 5 tl fiskiyeler desek 5 tl motor olsa 1 tl T bağlantısı olsa 1 tl de hortum olsa en iyi 15 tl ye sistem hazır=)
Elinize sağlık, yaptığınız çalışmalardan bu işlere yatkın olduğunuz anlaşılıyor. fakat yaptığınız sistem ne yazık ki gerçek anlamda çok da işe yaramayacaktır. bunun yerine yine tofaşların sabit duran far yıkama fiskiyeleri var sanırım doğanlarda oluyor onlardan. bir de far yıkama motoru alırsanız basınçlı bir şekilde gerçekten işe yarayan bir sistem olmuş olur. sabit fiskiyeler çok pahalı olmaması lazım ben orjinal robotlu sistem fiskiyelerin orjinalini 70 tlden almıştım yan sanayisine 35 tl demişlerdi. sabit duranları da olsun olsun 10-15 tldir. far yıkama motoru da ben orjinal 45'e almıştım ama yan sanayisi 20 tl civarı olması lazım. yani toplam 50 tl civarına işe yarayan bir sistem yapılabilir. siz zaten altyapısını hazırlamışsınız.