Arkadaşlar benim araba admire, arabanın farları yanmıyor, uzunlar yanıyor ama normaller yanmıyor, yeni far alcam, bunu beyaz yapabilir miyim hangisini tavsiye edersiniz ve nereden alacağım yardımlarınızı beklyorum
tam aradığım konu ve istediğim cevap.bu beyz ampulü sarı ampulüçıkarıp aynı tesisata direkt takabiliyormuyuz.teşekkürler.
evet takabilirsin ama orjinal ampülün h4 ise beyazın h4 ünü h7 ise beyazın h7 sini takacaksın aksesuarclarda bulursun.
beyazlar yağmurlu sisli ve karlı havalarda kötü aydınlatır.xenonların 6000 k ları her durumda çok iyi aydınlatır. bembeyazda ışık yayar.tavsiyem imkanın varsa xenon taktır.
Xenon harici normal far ampullerinde bariz olarak şu yada bu diyemeyiz. Malum iklim şarltarı bizlerin hangi şartlar altında kullanıp yüksek oranda verim almak istediğimizle doğrudan bağlantılı bir durum. Ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum. Akşamları helede yağmur yağdığında özellikle Hyundai binek aracların farlarının içinde bulunan far şapkasından ötürü farlar çok fazla aydınlatmıyor. Benim gibi düşünenlere önerebileceğim ampul ise ; Osram SUPER - NightBreaker ve Allseason. Yazın ise florasan beyazı veren ampulleri kullanabilirsiniz, çünkü yapışlı hava koşulları soğuk mevsimlerde olduğu gibi fazla olmamaktadır... Saygılarımla.