Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

far sensörü kullanan varmı ???

'Getz Forum - Club' forumunda ayyerus tarafından 2 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bir zamanlar gecikmeli sönen iç aydınlatma ile forumu bayağı bir meşkul etmiştim hatırlarsanız. onun bir kademe ilerisi olan follow me home özellikli bir far sensörü buldum ve arabama taktırmayı düşünüyorum. ürünün adı otosens internette aratırsanız gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. kullanan arkadaşlar çok menmunlar. lüks araçlardanki karanlık ta siz kapıları kilitleyince farların sizin belirlediğiniz bir süre açık kalmasını saglayan aynı zamanda hava durumuna göre parkları yada kısa farları otomatik yakan bir sistem. ayrıca karararak sönen iç aydınlatmanın biraz farklı olan özelliği en üst versiyonunda mevcut. kullanan varsa yorumlarınız almak istiyorum. aşağıda bir forumun ve ürünün kendi sitesinin linklerini veriyorum... yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=45660
    http://www.otosens.com/

Düzenleyen : ayyerus

2. TrabzonAccent

TrabzonAccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
  3. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    aslında çok güzel bişi bu fiyata alınabilir...

4. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    firma önceden tanıtım amaçlı açık arttırma düzenliyormuş gitti gidiyorda. oradan çok ucuza alanlar var. ama artık yapmıyorlar açık arttırma direk satışları var sadece. fırsatı kaçırdık anlıycanız. ama forumda alacak arkadaşlar bir arya gelebilirsek belki hatırı sayılır bir indirim yaptırabiliriz bu ürün için

5. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkaşlar şu an itibariyle al 90 model olan far sensörünü almış bulunmaktayım. hafta sonu montajı yaptırıp ilk izlenimleri buradan paylaşacağım. ancak ürün gerçekten çok hoşuma gitti sabırsızlıkla montaj yaptırmayı bekliyorum :))

6. onur_team

onur_team Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Şimdiden hayırlı olsun kardeş,güzel bi özellik kazandın,fotoları bekleriz.

7. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler onur. aynı fikirdeyim seninle. çok üst grup araçlarda bulunan bir özellik bu hayranlıkla izlerdim. şimdi bizimde böyle bir konfora kavuşacak olmamız beni heyecanlandırıyor. yarın montaj biter bitmez fotoları ekleyeceğim...

8. mdogan42

mdogan42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    far sensörü fotoları nerde?

9. psycho_mcs

psycho_mcs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bende taktırdım otosens 90 modelini bizzat üretim yerinde fonksiyonel bir cihaz siz istediğiniz ayarları yapabiliyorsunuz sensörün arkasına bir düğme yapmıslar ordan basarak modları var istediğiniz kafanıza uygun modu yaratıyorsunuz

10. hacivanak

hacivanak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese merhabalar yeni konu acamadigim icin buraya yazmak zorunda kaldim:(( sorum su, 2007 full otomatik getz sahibiyim. Otomatik vites yanindaki vitesleri gosteren yerde ( P,N,D... Oldugu yerde ) bir isiklandirma mevcutmudur? Varsa nasil degisir benim getzimdeki yerde isik yok:((

11. hacivanak

hacivanak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese merhabalar yeni konu acamadigim icin buraya yazmak zorunda kaldim:(( sorum su, 2007 full otomatik getz sahibiyim. Otomatik vites yanindaki vitesleri gosteren yerde ( P,N,D... Oldugu yerde ) bir isiklandirma mevcutmudur? Varsa nasil degisir benim getzimdeki yerde isik yok:((

Bu Sayfayı Paylaş