Yarın 2 adet yan sanayi far alıp karartmak istiyorum ancak bu işi kime yaptırmalıyım yaptırırsam maliyeti ne olur bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Aslında kendim eniştemle yapacaktım benim el yeteneğim fazla yok oda fara bir şey olursa diye fazla da yanaşmak istemedi bende ondan dolayı dışarıda yaptırmak istiyorum? Ankara'da 2002 stop varmış giden veya duyan varsa mennuniyetini, memnuniyetsizliği bildirirse sevinirim.
Bugün 2002 stop var onları aradım farın durumuna göre değişir bazı farların silikonu kolay bazılarının zor açılıyormuş ona göre fiyat değişir dedi ama gelirsen her türlü karartmayı yaparız dedi bu hafta geçti olmazsa haftaya c.tesi gidicem çok fiyat isterlerse de zenon alıp gelirim Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Orijinalleri söktüm yapayım diye bir türlü açamadım zaten çizik vs. de var yan sanayi alıp karartayım diyorum ama o konulara hiç el yeteneğim yok maalesef o yüzden böyle bir konu açtım Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
bende ısıtıp kendim yapmıştım. plastik astar+mat siyah sprey boya+ siyah silikon kapatmak için maliyeti düşük bir uygulama aslında.izmirde 70 lira civarına yapıyorlamış diye duymuştum.
Bende kendimi bu tür işlerde beceriksiz derdim ama kendi farımı ekstra yapıştırıcı kullanmadan kendi yapışkanıyla 3 defa söküp taktım, birde arkadaşımın Getzinin farlarını kararttım oda çok güzel oldu. Bu iş için sıcak hava tabancası şart.
sicak hava tabancasiyla fari isitsak zorlanmadan acilir dimi far? GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yan sanayi farlar normal silikon ile yapıştırılıyor, orjinal farlar sıcak silikon ile yapıştırılıyor.. ben çok sayıda far karartma yaptım ordan biliyorum.. sıcak silikonlu farı açmak normal silikonluya göre kolay.. ısıtınca açılıyor.. ama diğerinin silikonunu kesmen gerekiyor, far camını kırma olasılığın var.. yada far camının yapışık olduğu plastiğe zarar verebilirsin
Size ulasamadim mesajim gitmiyor. Babayla konustumda oda diyo 70liraya almis bi onceki yaptigi eraya.dukkanda.o civarmis. Kesin alacakmiyiz yarin aldirayimmi Yanma odasından gönderildi.
Far karartma icin gerekli olan malzemeleri alalı 6 ay oldu. Ama bir türlü cesaret edip yapamadım. Farları yerinden sökmek zor geliyor. Birde silikonlu yerleri açıp kapatınca su alıp buğulanma yaparsa daha kötü olurmu. imla hatası Tapatalk yüzünden