selam arkadaşlar aracama far karartma yaptım güzlce silikonladım kapttım ama araba çalışınca farlar buğu yapıyo nedenini çözemedim daha önceden başına gelen varsa yardım lütfen bu olay arabayı çalıştırınca oluyo.
daha önce başıma geldi far karartmadan dolayı ama arabanın çalışmasıyla bi bağlantı kuramadım benm yaptırdığım eleman silikon çekmemişti pürmüzle açıp yine pürmüzle kapatmıstı sonra tabi bugulandı götürdüm silikon çekti bu sefer ama onu da pürmüzle çekti yani cuk diye oturdu o gun bugun bugu yok hoş hava sıcaklıgıylada alakalı ama sen yine bi silikon çek ama sağlamca olsun
Murat olmadı ne yap söliyim mi... Far camını aç yeniden. Önce camdaki silikon kalıntılarını, sonra da far kasesindeki silikon artıklarını temizle..hiç silikon kalmasın..Sonra Siyah renkte Sista, Selsil A, yada Polisan ın silikonlarından al.. Mastik de işini görür.. yapıştırırken mutlaka bant gibi bişeyle birbirini sıkıca tutmasını sağlahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
valla biraz daha dursun bakalım bu kaçıncı söküşüm su almıyo ama arabayı çalıştırınca farlar buğu içinde anlamadım olmassa komple kazıcam slikonu.acaba benm silikondamı sorun var diye düşünüyorum önce kendi siliknunu ısıtarak kapattım sonra üstüne dyson çektm.