Merhaba arkadaşlar era marka aracımın farları çok sarardığı için cilalamaktan bıktığımdan dolayı farlarımı depo marka far ile değiştirdim,iki kez far ayarı yaptırmama rağmen memnun kalmadım, sağ far yönü sağ tarafa doğru kaldırımı veya sağ şeridi daha çok aydınlatıyor,size danışmak istediğim far aynasını sağa sola çeviren ayar vidası varmıdır nerededir? Teşekkür ederim ( elektrik motoru üzerinde sarı plastik ayar vidası sadece yukarı ve aşağı hareket ettiriyor ) Sent from my iPhone using Tapatalk
Selamlar , bende getz'in farlarını söktüm hiç memnun değildim en yüksek ayarda bile 10 mt ileride yerde kesişiyordu çizgi , söktüm 2 tane ayar vidası var arkada . Biri ampüün bulundıuğu çanağı yukarı aşşağı kaldırıp indiriyor önce onu ayarladım baktım yolda far felan yok sağı solu gösteriyor , tekrar söktüm ayarladım ve diğer vida ise ampülün bulunduğu çanağı sağa sola hareket ettiriyor , göz kararı ben yolumu iyi aydınlattığı şekilde yükseltip ortaya odakladım memnunum 2 3 kez sök tak yapıyosunuz ama sonucu değiyor
Far arac üstündeyken bizde tornavida girmiyor sokmeden oluyorsa ne guzel SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke orijinal farları değiştirmeyip bakım yaptırsaydınız , deponun malları kalitesiz Taiwan malı , sonunda eski farlarınızı aratır size. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
ben sökerek yaptığım için far ayarı tornavidası gerekmedi , yıldız tornavida ile ayarı yaptım ama benim göz kararı tabiki makine ile değil
Senenin yarısı ben de Tarsusta sayılırım kızım öğretmen orada çalışıyor Ülküköy de oturuyor ben genelde Silifke deyim , siz şimdi nerede oturuyorsunuz hemşehrim ? iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Şuan istanbulda ikamet ediyorum ama tüm ailem tarsusta sık sık eraya atlayıp gidiyorum bende İnşallah bir gün memleketimde iş bulursam döneceğim bende
Far ayarımı yaptırdım şu an memnunum bakalım ne kadar götürecek bizi orginale en yakın ürün depo dediler aldık bakalım Sent from my iPhone using Tapatalk