Cümleten hayırlı akşamlar Aracım 2018 Elantra style paket 195/65/r15 ölçüleri Dunlop sp sport fm800 Falken ziex 310 Konfor sessizlik yol tutuş beklentim var. Aşırı sert sürmem lakin yol tutuş zayıf 3 kanallı ekonomik lastikler pek hoşuma gitmedi. Maalesef 4 kanallı da pek bu 205 altı yok hiç kullanmama rağmen kullanıcı yorumlarına istinaden buldum bu iki modeli
Konfor arıyorsan dunlopa bakma aşırı sert lastiktir ama yol tutuş ıslakta süperdir falkende çabuk eriyor virajı iyiydi ilk yağmur yağdığında biraz kayma yapıyordu dunlopa göre konforludur seçim senin
75 bin km kullandım fm800 leri 30 bin km den sonra nerdeyse her fren de abs devrede yağmurlu havalarda çok iyi inanılmaz su tahliye ediyor nerdeyse kışlık lastik gibi virajlarda yeteri kadar tutuyor
Yazlık lastiklerim Pirelli P1 , 2021 de değiştirmeyi düşünüyorum yaza inşaallah , kılcal çatlaklar mevcut hepsinde. Hep kullanmadığım markalar olan , Dunlop veya Hankooku almak istiyorum. Duruma göre bakacağım artık. Tapatalk kullanarak iPhoneX aracılığıyla gönderildi