ben ettim, herkes eder umarım. bir sayfa açıp Atatürk ve türklere laf söylemesi ne kolayhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif
Bende şikayet ettim ama çokta umursamadım açıkcası. Atatürk sevgisi benim içime işlemiş milyonlarcada sayfa açsalar yinede içimdekini silemezler. Tülin hanım genelde bu tip sayfalar normal olarak açılıyor, belirli bir sayıya ulaştıklarında sayfanın adı değiştiriliyor. Onun için sayfa beğenirken dikkat etmek lazım 2 gün sonra beğendiğiniz sayfa böyle çıkabilir. Konu açılmışken aklıma bir söz geldi. "İnsanlar bozuk para gibidir , içinde "Atatürk" yoksa sahtedir."
Boşuna Etmeyin Bişey Olmayacaktır.. Hacklemişler Yada Belirli Hite Ulaştıktan Sonra Hacklenmiş Süsü Vermişlerdir.... Aslında Burada Hakaret Edilmesi Gereken Kişiler O Türk Filmi Sayfasını Açıp Karşı Cinse Karşı Düşkünlügünden Dolayı O Sayfaya Sahip Çıkamayan Şahıslardır.. Düzenleyen : Ersin Cerrah
Akıllarınca insanların kafasında Atatürk'ü kötü şekillendirecekler.. Kendi savundukları humeyni yi baş tacı yapıp Ulu önder Atamızı güya kötüleyecekler.. Hep diyorum bu kadar çok seviyorsanız gidin İran da yaşayın veya suudi arabistan..sonuçta orada istedikleri sistem hazır kurulu şekilde var,buradaki LAİK sistemi değiştirmeye uğraşmayın..çünkü yapamazsınız.. Bunları şikayet etmek birşey değiştirmez arkadaşlar,,gücümüzü sandıkta gösterelim..
Amaç Ata değil. Amaç farklı, 1. Fitne ve fesat sokarak ortalığı karıştırmak ve KAOS yaratmak. 2. Kullnıldıklarını hala anlayamayan beyinsizlerin beyinsizlikleri. 3. Çıkarları için dini, Kitabı, adetleri, gelenekleri, kullanarak körpecik beyinleri ve ilkokulu bile okuyamamış insanların (ki gönderilen öğretmenleri ve açılan okulları da yakan yıkan öldüren bu şerefsizlerdir) cebren ve hile ile yıkayarak karşıt görüş oluşuranlarda. 4. Ayrıca Bunlara inananlardadır. Unutulmamalıdır ki Et ile tırnak birbirinden ayrılmaz. Ayrılamsı durumunda her türlü hastalık uğursuzluk, arkasında gelecektir.