Arkadaşlar herkese merhabalar , iyi forumlar 2 gündür başıma bela olan bir teyp sorunuyla uğraşıyorum. Cihazım sorunsuz çalışıyor elektrik geliyor ,ışıkları yanıyor, işlevleri (radyo,cd vs vs.) sorunsuz çalışıyor yanlız hoparlörlere hiçbir şekilde ses vermiyor ne radyoda nede mp3 'den hiçbir sıkıntı yok ikiside sorunsuz ama ses verö,yor hiçbir türlü. Ben kendim arkasındaki soketiyle ilgilidir diye gidip kendim teybi söktüm. Soketlerde gevşeme vs varmı gibisinden bir sıkıntı göremedim kablolarla biraz oynadım fakat hala düzelmedi. Son olarakta teybi söküp tamirciye götürdüm ve teybin sağlam olduğunu sigortalardan olabilir falan dedi ama sigorta zaten atsa teyp hiç çalışmazdı diye düşünüyorum bana olasılıkları söylermisiniz yarın tekrar kontrole gidicem yardımcı olursanız sevinirim.
Hoparlör bağlantınız da bir sıkıntı da olmuş olabilir.Mademki teybinizi söktünüz şöyle bir yöntem deneyin.Küçük kalem pil ile hoparlörlerin teyp e olan bağlantı yerinde kablolarını eksi artı fark etmez pile değdirin her hangi bir ses geliyormu ?Teypiniz sağlamsa ve çıkışlarında da bir sorun yoksa aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor.İki veya önlerle 4 hoparlörün de aynı anda arıza yapması da çok çok düşük bir ihtimal. Muhtemelen hoparlör kablolarında bir sıkıntı vardır.
Sıkıntınızı halletmenize sevindim.Merakımdan soruyorum sorun nerdeymis ? Forumda diğer arkadasların da basına gelirse akılda kalmıs olur.
Sorunum arkadaki büyük kolonların vidaları pandizotun altındaki saca değiyormuş ondan dolayı sesi bloke ediyormuş