Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

EXPO'ya karşı....

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Misafir tarafından 17 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Ben'mi yanlış algılıyorum yoksa Expo versiyonuna karşı bir cephe'mi alınıyor, herhalde ben yanlış algılıyorumdur, bu konuda biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar, neticede oda bir Era, sadece donanım farklılığı var,

"İnsanlar bir sürü para döküpbu aracı almışlar, eleştiri yaparken biraz dikkatli olalım lütfen...şimdiden hevesleri kursaklarında kalmasın....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

Düzenleyen : Coşkun Uçar

2. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Coskun Hocam bence arkadaşların tepkisi exponun donanımının kimse tarafından bilinmemesi
    arkadaşları kızdıran konu aldıkları aracın nasıl geleceğinden emin olmamaları ve bekledikleri özellikte gelmemesi ihtimali
    bi kaç arkadaş muzdarip olmuş zaten...

3. selunv

selunv Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet coşkun abi tepki eraya değil.
    1. aracı almadan önce söylenen ve her yerde (katalog-net-forum) görünen donanımla araç geldikten sonraki donanım farklılıkları
    2. donanımda en önemlisi 2oo9 model sıfır bir araçta ses ve görüntü özellikli hiçbir donanımın bulunmaması ki start expolarda bile var.
    yoksa era taş gibi araba ona kimse bişey demiyo zaten https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

4. mertm

mertm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Mert Meriç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşlar çoşkun bey tamda benim düşüncemi yazmış.. dün okudumda expo alanlara enayi der gibi yorumlar yapılmış.. şimdi bende expo aldım.. ama her detayını öğrendim.. inceledim.. yani araba gelince benim için sürpriz olmayacak.. ha yine inceleyecem tek tek bi eksiği varsa almayacağım..

şimdi şöyle oluyor arkadaşlar.. expo larla 1 haftadır haşır neişirim..
    mesela 1.4 team abs nin exposunda yani benim alacağımda teyp yok..
    ama 1.4 team in exposunda teyp + fonksiyonel direksiyon var..

ısıtmalı ve elektrikli yan aynalar her ikisinidede var..
    ancak iş abs ye gelince adamlar şöyle yapmış.. tamam biz abs ninde exposunu yapalım fakat bundan teybi çıkaralım..
    yani insanları abs ile teyp arasında bir sçeim yapmaya zorluyor bu expo.. şahsen ben teypi dğeil abs yi seçtim..

teyp seçseydim 1.4 team expo alacaktım.. ısıtmalıı yan ayna+ eşektrikli + fonk direksinyon + gövde rengi ayna + çıta + merkz kilit + alarm olacaktı..

ben team abs expo seçtim.. bu özellikler yine var.. sadece fonk dirkesiyon ve teypi çıkarıp yerin abs yi koymuşlar..
    zaten teybi çıkarmassalar bu araç expo olmazdı dimi :) ve ucuz olmazdı..
    şahsen en bi hundai teybinede 850 yada 1000 tl fiyat biçmeyi saçma buluyorum.. bırak 850 ve 1000 tl yi.. piyasada 300 liraya dehşet teypler var..

işin özü budur.. yani expo konusu budur.. kimsenin kandırıldıgı yok.. ha insanlar araştırmadan sipariş ettiyse, arabaları gelince hayal kırıklıgına uğramaları normal..
    ama araştırdığım için ben sorun yok..
    Çoşkun beye teşekkürler..

5. Misafir

Misafir Guest

Valla Teyp yada ses sitemi yoksa gövde rengi ayna, ısıtmalı ayna, ısıtmalı koltuk ve digital ekran varmış. Bu kadar artı özelliğe teyp de olmayıversin. Zira zaten gördüğüm kadarı ile ses sistemininde görüntüsü biraz basit ben dinlemedim ses kalitesini bilemeyeceğim, 200-250 liraya gayet kaliteli bir sistem takılabilir.O yüzden bir teyp için bu yaygarayı doğru bulmuyorum.

Bende 1.6 Platinyum Plus aldım. Select düşünüyordum select'ten çok daha fazla özelliğe sahip mesela çelik jant, renkli cam gibi...

Daha önce Yerli bir fabrikada üniversite stajı yapmış biri olarak. Yerli ve ithal üretim bandının farklı olduğunu biliyorum. Zira ithal edilecek otomobillerde kalite politikası tahmin edersiniz ki Türkiye bandından daha kaliteliydi. Gönderilecek olan ülke Ukrayna bile olsa bu kalite politikalarının Türkiye standartlarının üzerinde olacağı kanısındayım. Mesela bagaj içi paslanmaların görülmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü sürekli kar kış kıyamet olan bir ülkeye bu aracı daha derli toplu göndereceklerdir. Bana A4 ölçülerinde donanım yazılıp verildi. Pazarlığımda da donanım bunlardan eksik çıkarsa ya iptal ederim yada kesinti yaparım olarak yapıldı. Dolayısı ile ben çok rahatım. Hatta önemsiz donanımların (koltuk ısıtma gibi) eksik olması benim için hiç mi hiç önemli değil...

Yani o kadar extra özelliğin içinde küçük bir ayrıntıya takılmanın yersiz olduğunu düşünüyorum. Ama tabii herkes kendi bilir.

6. mertm

mertm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Mert Meriç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Haklısın Ergin.. Zaten ses sitemi tamamiyle yok değil.. sadece teyp yok.. 4 hoperlör mevcut.. buda benim için yeterli.. ha kanı kaynayanlar için yeterli olmayabilir... :) eğer ki doğan şahin misali son ses müzik açıp gezmeyeceksek, bence 4 hoperlörde gayet iyi.. peki sözleşmeye eklttinmi eksik donanım çıkarsa almam diye.. bende kontrol edicem alırken tek tek..
    +
    kaça aldın ?

7. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben kendi adıma expo ya karşı değilim, ama normal era siparişi veren birine expo dayatmalarına karşıyım. sonuçta ben cd çalarlı olduğu için aldım bu arabayı.

8. selunv

selunv Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen katılıyorum. satarken expodan bahsedilmedi bile bence bu yaygaracılık değil. ama yapacak bişey yok gibi

9. selunv

selunv Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    siteyede çok yakın zamanda eklendi zaten expo modeli onunda özellikleri hala yok yalnızca fiyatları var

10. Misafir

Misafir Guest

Burda haklısınız... Siz de o aracı teslim almayın. Ama araçsız kalırsınız. Ben olsam seve seve alırım.

11. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yani... cd çalar için araba alıyosanız ki piyasada 150 tl ye pıonerrler var alıp bitane takarsın olurbiter.

12. mertm

mertm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Mert Meriç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    senin sözleşmende , 1.4 team yazıyorsabitmiştir.. çünkü expolar daha 1,5 haftadır varlar.. bilemedin 2..
    o yüzden için rahat olsun expo ermezler.. sözleşmede ne yazıyosa odur.. sonuçta muz devleti değil.. hak var hukul var.. expo verirlerse almazsın..
    ama arkadaşında deidği gibi.. usb li mp3 çalarlar 300 lira.. bi mp3 için arbaasız kalmaya değmez.. zira ötv nin yakında tekrar gelmesi gündemde.. çünkü galericiler paso kendi kafalarına göre zam yapıyorlar..

yani benimde sana tavsiyem.. expo normal teamden biraz daha fazla özellikli.. sadece mp3 ü yok.. kolonları var.. mp3 te pşyasadan alıp takabilirsin.. tabiki karar senin..

eğer sana zorla expo vermeye kalkarlarsa aldığın bayinin adını önce yetkili merciilre bildir sonra hyundai genel merkezini ara.. sonra buraya yaz ki.. hatalarını anlasınlar..

13. Erhan Sarıtepe

Alınan Beğeniler:
    0
    peki bu 1.4 team abs expo da direksiyondan kumanda varmı mp3 çalar için ?

14. mertm

mertm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Mert Meriç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    hayır arakdaşım yok :) mp3 yok ki kumandası olsun :) bence çok takılacak bi özellik değil erhan.. arabayı müzik dinlemek için almıyorsun sonuçta :)
    yan aynaları uzanarak manuel ayarlamaktansa.. elektrikli ve ısıtmalı işte.. mp3 taktırabilirsin arabaya ama yan aynaları taktıramazsın.. taktırsan bile çok pahalıya patlar..

15. Erhan Sarıtepe

Alınan Beğeniler:
    0
    ok.
    kazasız belasız sürüşler dilerim.

16. Erhan Sarıtepe

Alınan Beğeniler:
    0
    tam da benim de başıma geldi.

bayi aradı. çağırdı görüşelim dedi.

donanım eksikliği vs olayından bahsettti. BANADA EXPO geldi. cd çalarsız ne yapcam

17. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Erhan Bu kadar cd çalara takmanızı anlamadım..Yukarıdada arkadaşların dediği gibi fazlası var eksiği yok bazı konularda..Mesela beni en çok cezbeden avrupa olması.. TR'ye göre avrupa araçlar daha özenli..
    150 TL'ye ne teypler var wav track mp3 mp4 cd dvd okuyor hemde..
    Bizimkiler mp3 ve track çalıyor sadece..
    Biraz beklerseniz Double in alıcam hayrına vereyim benim teybi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Double in alacağım için direksiyondaki kumandayada ihtiyacım kalmayacak..
    Onuda veririm olur biter..
    Mesajlarınıza bakıyorumda, Daha arabayı almadan soğuttunuz kendinizi...

18. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Normal eradan kastınız ne..? Yani start sipariş ivermiş birisine expo vermelerinin ne gibi kötülüğü olabilir ki.Valla bana dayatsın ben alırım

19. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif henüz hyundaiyi tanıyamışsınız.

Düzenleyen : motor

20. M10uR

M10uR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ''EXPO'' Ları Hayla Çözemedim.. Vallaha Okuyuncada daralıyorum..:D

Bu Sayfayı Paylaş