Arkadaşlar merhaba; Araçlarımızın Lpg tüketimi verileri ile ilgili çok şey yazılıyor. Ben daha önce çoğunlukla dizel araçlar kullandım. Dolayısı ile arasıra kullandığım lpg araçlarınlpg tüketimini pek dikkate almazdım. Yazdan beri 1994 model excell gls kullanıyorum. Lpg tüketimini özellikle kış aylarında lpg tankını tamamen doldurarak ve aynı istasyondan yapıyorum. Lpg tüketimim şehir içi kısa mesafeler olmak üzere 100 km de14-15 lt.Şehirlerarasında ise 100 km de9,5-10,5 lt.Litre ölçülerini veriyorum malum Lpg fiyatlarına erişmek mümkün olmuyor. Bu değerler normal değerler mi kış ayları için?
merhabalr.benim aracım da 92 model gls.geçen hafta sıfır tüp taktırdım.100 km şehir içi dur kalk çok fazla ve kısa mesafe 12 lt lpg tükettim.yanlız şuda var aracım aşırı derecede baskı balata istiyor.yani baskı balata problemimim olmadıgını düşünürsek sanırım 100 km 10 lt yakarım.yani sizin araç çok fazla yakıyor.bence bir ustaya gösterin arabanızı
umutguzey kardeş benimde 94 excel ls çok çok çok aşırı şekilde baskı balata istiyor. ben ise aracımı satıp i10 almak istiyorum.