arkadaslar baski balata degistiricem ama onumde 2 secenek var biri valeo 145 tl bir de seko diye bir marka varmis 80 TL saticiya göre valeo dan iyi. Daha önce değistiren var midir? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sitede biri söylemişti sanırım seko kendi üstünde olan orjinali diye ama genelde herkez Valeo takıyor bizim tamircide valeo diyor
evet biraz arastirdim seco hyundainin fabrika cikisi taktiği debriyaj seti. Valeo da bildik tanıdık bir marka neredeyse tüm araclar icin balata üretiyor valeo dan şaşmamak lazim. Teşekkürler ilginize
arkadaslar seco baskı balata taktırsak omru cokmu kısa olur acaba ?? illa valeo mu taktırmalıyız acaba bılgısı olna varsa yazarsa sevınırım yanı ucuz olanı taktırsak omru cokmu kısa olur ?
Walla valeo suda seco su da çok ucuz zaten ama brax falan gibi markalar var taktirma sen en güzeli valeo dan sasma ben valeo taktirdim cok memnum kaldim.
yorumlar eski ama bende bilgi aktarmak istedim valeo debriyaj setindeki balata göbeği oynar değil buda priz direğinin kafasını bozuyor seco ve mobis gibi debriyaj balataları oynar boşluk alma payı vardır....