Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Excel Yedek Parça

'Excel Forum - Club' forumunda heybeli tarafından 27 Eylül 2012 tarihinde açılan konu

1. heybeli

heybeli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar;
    1994 Excel GLS aracımın frenlerinin bakım zamanı geldi. Ön diskleri, arka kampanları ve balatalarını değiştirmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz yedek parça markaları ve satıcıları var mı?

2. emre1789

emre1789 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    emre karagöz
    Yedek Parça konusunda öncelikle ***Yasaklı*** Otomotiv forumda birçok arkadaşımızın ihtiyaçlarını gideren bir firma olmuştur. Hem orjinal , hem orjinale yakın ürünler sunarak ihtiyaçları karşılıyor. Yaklaşık 8-10 ay önce bende baskı balata kampana değiştirttim. Orjinal parçalarla değiştirdim. yan sanayi olarakta orjinale en yakın ürünü kullanıyorlar.

3. heybeli

heybeli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Siteleri bakımda olduğu için İstanbul adreslerindeki telefonla görüştüm. Sadece orjinal ön diskler varmış ellerinde.

4. heybeli

heybeli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Her halde arkadaşlardan yedek parça ihtiyacı olan yok

5. emre1789

emre1789 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    emre karagöz
    Şu an için yok Allah için, yalan yok. ben genelde parçaları internet üzerinden sipariş verdiğim için arama motorlarında parca treni tarzı sitelerden temin edebilirsiniz. Akparca'nın daha açılacağı yok anlaşılan. Bulunduğunuz yerde japon araç yedek parça satan dükkan varsa, mitsubishi lancer ların aynı yaştaki modellerinin mekanik parçaları uyuyor diye biliyorum.

6. yenitarkan

yenitarkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Tarkan Özcan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    ilsem otomotivle mi görüştünüz ben de oradan bir parça almıştım gayet ilgili davrandılar İstanbul içi ücretsiz ulaştırma var

Bu Sayfayı Paylaş