Yeni 94 model Excel aldım. Excel in fabrika yakıt verilerini bilen var mı acaba. Bu araçlar benzinde ve lpg de kaç lt yakıt tüketiyorlar. Bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
arkadaşlar slm bn 94 excelimin bnzini çok yakmasından dolayı artık tüp taktırmaya karar werdim aracıma tüp taktırmak ne kadar olur ve hangi markayı önerirsiniz saygılar...
Bende Aldesa var yerlilerin en iyisi diyorlar bencede iyi marka taktırın ama kitten önemlisi takan usta buna daha çok dikkat edin sanırım 500 lira civarı takılıyor lpg' sistemi.
ben sienamda 30000 lm kadar kullandım gayet memnundum ama ayda bi ayar kontrol etmekte fayda var bazen bozulabiliyor
arkadaşlar genel olarak sizlere bişey sormak istiyorum özellikle excel kullanıcılarına arkadaşlar exceline lpg taktırmadan önce aracınız şehir içi ve şehir dışı ne kadar yakıyordu öğrenebilirmiyim çünkü bnm araç bana göre fazla yakıyor Düzenleyen : influential
Üstad baya geç cevap oldu kusura bakma anca girdim siteye. Benim aracın üstünde vardı ben satın aldığımda sadece bakım yaptırdım o kadar.Benim fikrim Bornova 3. sanayi yada Karabağlar (kaçıncı sanayi olduğunu unuttum) sanayide Aldesa yetkili servislerini bulup taktırın derim lpg kitinden oldukça memnunum ama 2-3 ayda bir ayar yaptırmanız gerekiyo malum eski sistem.
arkadaşlar hepinize selamlar.aranıza yeni katıldım.adana dan umut ben.92 model bir exelim var alalı 15 gün oldu.aracım aşırı derecede gaz kaçırıyordu ve usta şamandıra dolum ağzı beynin degişmesi laım deedi.çıkardı fiyat sıfır tüp parasına yakın oldugu için bende sıfır taktırdım.öncelikle şunu söyliyeyim aracım şiddetle baskı balata istiyor.ilk 10 tl lik gaz alışımda yani 5,2 litre ile 42 km yaptım.ikinci 10 tl lik alışımda ise o biraz pahalı idi 4,8 litre ile 37 km yaptım.sizce neden böle bir fark ortaya çıktı.ve normalde aracım ne kadar yakıt tüketmeli.saygılar
Baskı balatadan araç gücünü tam kullanamıyo maalesef setin fiyatı 130 lira civarı olması lazım işçilik ne tutar bilemem ama baskı balatayı yaptırdıktan sonra iyide bi ayar çektirin yakıt tüketiminiz düşer. Ayrıca buji+buji kabloları+hava filtresine de bakın bunlar yakıtı etkiler.