Selam arkadaşlar Öncelikle hyundai excel kullanıcı arkadaşlar çok fazla paylaşım yapmıyorlar. Nedeni bu arabalarda hiç sorun çıkmıyor herhalde. Fakat benim bi kaç sorunum var. 1-Debriaj baskı değişicem.Valeo marka nasıl tavsiye edermisiniz?100tl. 2-Arka amortisörleri değişicem.Orjinal mi yoksa monroe mi iyidir?monroe çifti 80 tl. 3-Hava filtresi orj. demir olanlarından zor buluyorum.Acaba başka tür uyan var mı?
sorunuzun cvp larını illaki bilen bir excell kullanıcısı verecektir excell nede olsa hyundai sorun çıkarmaz gibihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
kardeş dediklerinden hava filitresini ve arka amortisörleri değiştirdim hava filitresi hacı murat taktılar amortisörleri ise monreo ben bi sıkıntı yaşamıyorum diğeri için bişi diyemiyecem
arkadaşlar benim arka amortisörler de sorunvar ancak sadece lastiklerin değişmesi lazım ama burada bulamadım ayrı yok dediler bilen varsa yardım etsin lütfen
bende de monroe var sorunsuz kullanıyorum. hava filtresine gelince bildiğimiz standart hava filtreleri uyuyo hemde sorunsuz çalışıyo. demirini aramana gerek yok.
arkadaşlar benim arabam 94 model excel sağ arka kapı çıtası lazım klipsleriyle birlikte nereye baktımsa bulamadım bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi. şimdiden saolunç
Arkadaşlar 94 hyundai excel yakut kırmızı-bordo arka dış kapı kolu lazım sağ -sol. Çıkma arıyorum ama sıfırda olabilir.Fiyat verebilir misiniz. Siyah pütürlü plastik olandan sağ-solaldım benimkine uymadı.İsteyene tanesini 15tl den verebilirim. Şimdiden teşekkürler.. Düzenleyen : mucarx
bu excel lerde kronik sorun mu arkadaşlar sol arka kapı kolu arızası ? araba beyaz kapı kolu siyah olan excel çok gözüme çarpıyor. ayrıca arkadaşlar benim bagaj yayları gitti . ve temin edemiyorum. nasıl bir çözüm bulabiliriz bu duruma ?
1993 model 18 yıllık hyundai excell kullanıcısı olarak benden iyi bu sorulara cevap verecek yoktur tahminim sorulara gelirsek 1-baskı balata olarak hyundainin orjinal parça olarak kullandığı seco marka baskı balata kullanmanı tavsiye ederim. 2-Arka amartisörleri mutlaka yağlı olan maysan mando ile değiştirin havalı olanlar çok yumuşak olur pek tadı yok tavsiye etmem. 3-Daha bir hafta önce hyundai bayisinden orjinal hava filtresini 10 tl ye aldım orjinal alın.
üstadım engin bilgilerine dayanarak bizim araca bagaj çıtası mı yayı mı ne gerekiyorsa nasıl temin edicez? bir gitmediğim hurdalıklar kaldı
Arkadaşım. arkadaslar merhaba kısmet olursa aranıza katılacağım 91 model Exel GLS HB almayı düşünüyorum önerirmisiniz Sedan ile HB artıları eksileri nelerdir teşekkürler
Bulduğunuz !!! FRANSIZ BOYKOTU !!! debriyaj seti ve amortisör fiyatları çok uygun. Hava filtreleri orijinal ve yan sanayi aşağıdaki ürünlerimiz var. http://www.akparca.com/Bakim-Urunleri,LA_349-2.html
Not: Markayı yazınca "Fransız Boykotu" nu sistem otomatik koyuyor, yazdığımız sakın yanlış anlaşılmasın.
Burda da........ temin edebilirsiniz... HyundaiClubTR.com forum kuralları 12. Ürün ve firmalarla ilgili tanıtım amaçlı başlıkları sadece forum üyesi kullanıcılar açabilir. Reklam amaçlı üye olan firma yetkililerinin forum yöneticilerinden izin almadanaçtığı başlıklar, linkler ve yazılar silinir. Düzenleyen : Serdar