Merhabalar, İsmim Erhan. İşim gereği Etiyopya ülkesinde ikamet ediyorum. Aslen Zonguldak'lıyım. Yaşım 25, 1 Ay önce 2009 model Getz 1.5 Crdi VGT start modeli araç sahibi olduk. (Kardeşime aldım) Araç hakkında bilgi paylaşımları,tavsiyeler almak-vermek üzere forumunuza üye oldum. Herkese iyi günler dilerim.
Allah kolaylık versin öncelikle Bu tarz ülklerde yaşamak zor. Ben de işim gereği birçok afrika ülkesine gittim. Hatta şu an Angoladayım Aracınız hayırlı olsun. Arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Aramıza hoş geldiniz. Etiyopya da doğan , şahin üretildiği doğru mu ? Böyle bir konu geçmişti forumda , siz daha iyi bilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Öncelikle Hoşbuldum. Külliyen yalan,buradakilerin yaptığı tek şey insanların iyi niyetlerini sömürmek. Ticari taksileri - 90 Model Toyota Corolla ve 70-80 Model Lada .. (124 tipli olanlar). Çok nadir yeni model çin arabaları (GELLY - CHERY) .. Genel olarak TOYOTA burada işi götürüyor.
Bu video bayağı meşhurdu bir aralar. Demekti keklemisler bizi. Akünün mutlu olmasından anlamalıydık. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla videodaki şahıslar hangi dili konuşuyor anlamadım , bir Afrika ülkesi ana. Adını da Holland Car koymuşlar , simit Tofaş logolu. Neredeyse artık başlamışlar bir yerden. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Araç muhtemelen Mısırda üretliyor. Mısır Etiyopya ortak girişimiymiş. Linki burada : http://www.otomobilsayfasi.com/haber/sahin-geri-donuyor/1060081 Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Demiryolu imalatı yapıyoruz. Türk firması olarak,kendimde makinaların bakım-onarım ve raporlanmasından sorumluyum. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mısır üretimi olabilir. Buralarda herhangi bir fabrika yok. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi