Aracina etanol yada metanol kullanan varmi ? Yakit kalitesini artirdigini arabayi canlandirdigini duydum. Japon ve kore araclarda kullanmayi oneriyolar celik subap kullanildigindan sorun olmaz diyolar.
kiaclubtr'de karışım olarak kullanan arkadaş vardı, gdi olmayan hyundai motorlarında sorun çıkartmıyor, egzoz sisteminde sülfür gibi sorunlar okumuştum ama kaliteyle alakalıydı galiba.
Stok sayılmaz aracim. Yazilim, acik hava filtresi, kat iptali gibi basit seyler yaptim. Alt devirler biraz daha canlansın istiyorum
Japon ve kore araclarda sorun yasanmaz diye okudum yuzde 10 luk karisimlarla kullanilabilir deniyor hatta tavsiye edende cok ama.kullanan varsa en azindan bilgi ediniyim sorularimi soruyum diye dusundum normal gundelik arabalarda zararli olurmu olmazmi dusundurmuyor degil
Hayir benzinli 1.4 dizelde kullanilmasi onerilmiyor zaten. Benim amacim benzinin oktani yukselsin. Herkes yararından bahsetmis zararindan bahseden yok
Metanol, Etanol' e göre daha aşındırıcıdır. Karışım oranı iyi ayarlanmazsa, Pompa, Yakıt hattı ve enjektörlere zarar verebilir. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzin TV de Nissan 350z incelerken izlemiştim. Araba düşük oktanlı benzinde araba avasn vuruyor diye bu karışımı koyuyorlardı.
Elbet katkısı var ama aracınızda ne kadar fark edecek değer mi yani ayrıca aracınızın şu an stok halinden farkı süre olarak ne kadar ölçtünüz mü Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi