Eskişehirde yetkili servis kapandı. O yüzden pek çok kişi sıfır hyundai almaz oldu ve aracı olan pek çok kişi kütahyaya gitmeye başladı (70km) Ufak tefek parçalar için başka şehir e gitmek can sıkıcı. Ama dediğiniz gibi kargo ile geliyor fakat bazı yetkili servisler kargo işi ile uğraşmıyor. Firmalardan gelen ürünlerde %100 uyum sağlamadığı olabiliyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
orjinal parçayı ben yetkili servisleri arayarak alıyorum tutar söylüyor havale yapıyorum adresi veriyorum gönderiyorlar
Arkadaşlar eskisehir e yetkili servis ne zaman açılacak bilgisi olan var mı. Veya tarih hakkında bir bilgisi olan var mi SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En guveniler tabiki yetkili servistir Arayip parca ucretini ogrenebilir ve tarafiniza gondertebilirsiniz
Hyundai Maslak ( https://maslak.hyundaiplaza.com.tr ) plazayi arayip forum uyesi oldugunuzu belirtin, kargo ile parca gondermelerini isteyebilirsiniz. Mobilden gonderildi.
peki ***Yasaklı*** dan alışveriş yapan var mı aradığım parçaları orjinal ithal falan diye ayırmışlar marka marka güvenilir bir siteye benziyor ama karar veremedim sipariş verme konusunda
Bahse konu siteyle ilgili bazı şikayeti olan arkadaşlar vardı. @MSC belki konuyu size daha ayrıntılı izah edebilir.